مشکل در ساخت شکل

R4M!N_ART

Active Member
با سلام
دوستان من تازه مایا را شروع کردم و هنوز خیلی مبتدیم
یه سوال داشتم
چه طور میشه اشکالی به این شکل که پیوست کردم بسازم . یک صفحه با گوشه گرد و یک پایه خمیده
ممنون :rose:

پیوست ها

• 2.jpg
    2.jpg
    41.4 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 1.jpg
    1.jpg
    38.8 کیلوبایت · بازدیدها: 15

sharin

Member
سلام.

بنظرم بهتره اول چندتا آموزش مدل سازي ببينيد ...
اين ها هم جزء ساده ترين مدل هايي هستن كه مي شه مدل كرد و بعد از ديدن آموزش مشكلي نخواهيد داشت.
اگر بعد از ديدن آموزش هاي ويدئويي باز هم مشكل داشتيد ، اونوقت بپرسيد.

به طور خيلي خلاصه بخوام بگم ، كافيه با يه cube شروع كنيد و از extrude هم استفاده كنيد و vertex ها رو اونجور كه بايد جابه جا كنيد !!

موفق باشيد.
يا علي.

R4M!N_ART

Active Member
سلام.

بنظرم بهتره اول چندتا آموزش مدل سازي ببينيد ...
اين ها هم جزء ساده ترين مدل هايي هستن كه مي شه مدل كرد و بعد از ديدن آموزش مشكلي نخواهيد داشت.
اگر بعد از ديدن آموزش هاي ويدئويي باز هم مشكل داشتيد ، اونوقت بپرسيد.

به طور خيلي خلاصه بخوام بگم ، كافيه با يه cube شروع كنيد و از extrude هم استفاده كنيد و vertex ها رو اونجور كه بايد جابه جا كنيد !!

موفق باشيد.
يا علي.

خیلی خیلی ممنون :rose:
همان طور که گفتم من خیلی مبتدی هستم
دارم برای اولین کارم اتاقم رو طراحی میکنم ( حالا انشا ا... ساختم میزارم شما از سیر تا پیاز اشکالاتم رو بگین)
ولی اگه حداقل اون خمیدگی رو توضیح میدادید واقعا ممنون میشدم
:rose:

taghi abbas

Well-Known Member
می تونید از chamfer box استفاده کنید توی منو های سمت راست بگردید موجوده دقیقا یادم نیست کجاست.باکسی که گوشه هاش خمیده باشه با چمفر باکس به راحتی درست میشه

*farshid*

کاربر VIP
باید به spline modeling و editpoly مسلط باشی ...
کلا باید مدلینگ رو از ابتدا یاد بگیری . ساختن یه میز ساده دردی رو دوا نمیکنه ... اگه هدفت اینه که فقط یه میز داشته باشی برو مدل آماده بگیر از این بهترشم هست ... ولی مدلینگ یه بحث جداست ... از اول اول اول باید یاد بگیری. با دی وی دی یا با استاد یا از اینترنت.

saeedmir

Member
این کارو میشه با ترکیب دو شکل با هم و ویرایش فیس ها و وترکس ها انجام دهید و یا با اضافه کردن عدگ و جابه جا کردن وترکس ها ان را انجام داد هر کدوم که راحت تری انجام بده . (مشکلی در روند داشتی بگو چون همش رو بخوام بگم چند صفحه اموزشه)

جدیدترین ارسال ها

بالا