مشکل در ساخت تکسچر

ALI3D69

Member
یه کاراکتر تو مکس ساختم و آنرپش کردم بعد بردمش توی MARI. حالا توی ماری که روش نقاشی می کشم، خط بین جاهایی که آنرپ جدا شده معلوم می شه!
تو تصویر مشخصه:
http://www.upsara.com/images/kdkpq8tbnfrj5hbns5p.jpg
یه رنگ ساده رو کل اون منطقه کشیدم.
مشکل از آنرپ کردن منه یا ماری یا ...؟

madmaster_3d

Well-Known Member
کلا وقتی انرپ بکنی اگر اون تکسچر یا رنگ متفاوت باشه تو قسمت انرپ خودش رو نشون میده. حالا یک کاری بکن. 2 طرف اون انرپت رو یک رنگ بزار که مشخص نباشه انرپ شده. من که از عکست چیزی نفهمیدم. گرفتی چی میگم؟

منم اصلا از عکس چیزی نفهمیدم !!! تو عکس که مشکلی وجود نداره !! اگه مشکلتو دورشو خط میکشیدی خیلی بهتر بود !!!

ALI3D69

Member
دو طرف چی متفاوت باشه؟ با براش رو کل اون منطقه خط سفید کشیدم.
این خطی که تو تصویر مشخص کردم، خط آنرپ هست. توی ماری هر جایی که این خط آنرپ باشه، این جوری سیاه می شه.
http://www.upsara.com/images/wyagx7b84ysndjzslosp.jpg
و همون طور که تو تصویر پایین می بینین وقتی تکسچر رو اکسپورت می کنم و میارم تو مکس یکم جابه‌جا می شه!
http://www.upsara.com/images/fv60frgb79ukqsw4d3lm.jpg

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
عزیز این سایه ست! درمورد عکس دوم هم مشکل از آنرپه، یه Relax بهش بده.
ضمنا شما پس زمینه ی تکسچر رو همرنگ خود تکسچر کن،یعنی اگر میخوای تکسچر پوست انسان بسازی پس زمینه رو قهوه ای کن.

ALI3D69

Member
عزیز این سایه ست! درمورد عکس دوم هم مشکل از آنرپه، یه Relax بهش بده.
ضمنا شما پس زمینه ی تکسچر رو همرنگ خود تکسچر کن،یعنی اگر میخوای تکسچر پوست انسان بسازی پس زمینه رو قهوه ای کن.

سایه ی چیه؟ چرا باید روی برآمدگی وسط جسم سایه باشه؟
آنرپم هم کامل ریلکس شده. حالا فرضا اگر هم نشده بود چه فرقی می کرد وقتی با ماری روی جسم نقاشی می کشم دیگه چرا باید جا به جا بشه؟
پس زمینه اش هم همرنگ خودشه دیگه. این روش رو سفید کردم برای اینکه جا به جایی تکسچر و اون خط سیاه معلوم بشه.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سایه ی چیه؟ چرا باید روی برآمدگی وسط جسم سایه باشه؟
آنرپم هم کامل ریلکس شده. حالا فرضا اگر هم نشده بود چه فرقی می کرد وقتی با ماری روی جسم نقاشی می کشم دیگه چرا باید جا به جا بشه؟
پس زمینه اش هم همرنگ خودشه دیگه. این روش رو سفید کردم برای اینکه جا به جایی تکسچر و اون خط سیاه معلوم بشه.

وقتی نور از سمت راست مدل تابیده بشه سمت چپش سایه میفته، اینو بچه های 6 ساله هم میدونن.
پس احتمالا یا مشکل از مکسه یا ماری، چون طبق ادعای شما کارتون کاملا بی عیب و نقصه.

ALI3D69

Member
وقتی نور از سمت راست مدل تابیده بشه سمت چپش سایه میفته، اینو بچه های 6 ساله هم میدونن.
پس احتمالا یا مشکل از مکسه یا ماری، چون طبق ادعای شما کارتون کاملا بی عیب و نقصه.

خوب شد فهمیدم اندازه بچه 6 ساله هم نمی فهمم! حالا که من انقدر نفهمم می شه بگین پس چرا سمت چپش، بالا و پایینش هم سایه افتاده؟ در ضمن چون احتمالا تا حالا متوجه نشدین این عکسی که گذاشتم سمت راست کاراکتره!
و چه کنم که مشکلم درست شه؟

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا دعوا نکنید شما فایل ماری یا مکست رو بزار . باران جان شما هم تو خود ماری اگر نصب داری یک نگاهی بکن
اعتراض دارم یک نگاهی به دور ورتون یندازید اخه

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خوب شد فهمیدم اندازه بچه 6 ساله هم نمی فهمم!
دقیقا درست فهمیدی چون :
پس چرا سمت چپش، بالا و پایینش هم سایه افتاده؟
من پای کامپیوتر شما ننشستم که از تمام جزئیات صحنه آگاه باشم و :
این عکسی که گذاشتم سمت راست کاراکتره!
من نگفتم این عکسی که گذاشتی کدوم طرف کاراکترته، وقتی از روبرو به کاراکتر نگاه میکنی نور میفته سمت راست دید و سمت چپ مدل سایه میفته.
و چه کنم که مشکلم درست شه؟
مدرسه

جدیدترین ارسال ها

بالا