مشکل در ساختن سی دی آموزشی با flash

asayesh2006

New Member
با سلام

دوستان عزیز من میخوام با فلش یک سی دی آموزشی بسازم.مشکلم اینه که نمیتونم فایل های ویدیو رو داخل فلش بیارم.من از فلش 8 استفاده میکنم.در ضمن اگه هم بشه یه جوری توی فلش کاری کرد که آز داخل سی دی بره فایل ویدیو رو بخون بازم کمک کنید
مشکل اینجاست که توی هر کتم÷یوتر درایو سی دی رام اون فرق میکنه.

خواهشمندم که کمک کنید.من فایل هام avi هستش و اونارم میتونم به flv تبدیل کنم ولی مشکل اصلیم همون بالایی.
که برای flv playe باید آدرس مشخص کنم.منم نمیتئنم آدرس سی دی رو بدم

mohsensemsarpour

کاربر فعال
ببینید دوست من می تونید آدرس رو از کنار فایل خروجی فلشتون بدید و لازم نیست آدرس کامل رو بدید
به فرض فایلهای فیلم شما روی cd در پوشه data هستند و فایل swf شما روی روت cd برای اینکه درست کار کنه شما اینطور آدرس بدید.

data/01.flv

موفق باشید سوالی داشتید بفرمایید

asayesh2006

New Member
ممنون و تشکر از جوابتون.هنوز امتحان نکردم.اگه مشکل بود خدمدتون عرض میکنم.حالا با این روش من چطوری از فایلهای خودم محافظت کنم.یعنی یکی دیگه ازش کپی نکنه واشه خودش.منظورم از فایل های flv هستش.
در ظمن میشه به یه روشی فایل های swf رو نیز فراخوانی کرد یا به هر نحوی از swf به جایflv استفاده منم؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.ممنون و تشکر

BioDread

Banned
ممنون و تشکر از جوابتون.هنوز امتحان نکردم.اگه مشکل بود خدمدتون عرض میکنم.حالا با این روش من چطوری از فایلهای خودم محافظت کنم.یعنی یکی دیگه ازش کپی نکنه واشه خودش.منظورم از فایل های flv هستش.
در ظمن میشه به یه روشی فایل های swf رو نیز فراخوانی کرد یا به هر نحوی از swf به جایflv استفاده منم؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.ممنون و تشکر

برای محافظت از فیلمات می تونی انارو تو MMB ببری و compile کنی
ان موقه یه EXE داری که فیلمات توشه و همون طوری که بخوای play میشه منظورم Embed است

در مورد فرا خوانی swf هم بگم که آره میشه خیلی راحت ولی این کار منطقی نیست چون ما فورمت FLV و F4V رو داریم

[SOBHAN]

Active Member
ان موقه یه exe داری که فیلمات توشه و همون طوری که بخوای play میشه منظورم embed است

البته اين روشي كه شما ميگي اصلا منطقي نيست ، چون با عث سنگيني شديدي كار ميشه و ممكنه حتي برنامه بالا نياد و سيستم قفل كنه و اونوت ....

موفق باشيد
محمد حسين

SADMIM

Member
سلام دوستان
وقتی که ما فایل فلش را پروجکتور می کنیم فلش پلیر و خود فایل فلش باهم در فایل پروجکتور امبد می شنو باز هم می شه به سرس هاش دسترسی داشت.

به نظر من باید یا روی سی دی قفل گذاشت یا با یه نرم افزار دیگه این پروژه را اجرا کرد.

BioDread

Banned
[sobhan];743861 گفت:
البته اين روشي كه شما ميگي اصلا منطقي نيست ، چون با عث سنگيني شديدي كار ميشه و ممكنه حتي برنامه بالا نياد و سيستم قفل كنه و اونوت ....

موفق باشيد
محمد حسين

شما راه حل بهتری برای این مشکل داری؟

Green Bug

New Member
سلام،
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی
1/از منوی file --->import------>import video رو یزن،بعد یه صفحه باز میشه.آدرس فیلم flv یا avi بده،بعد از اون توی صفحه بعد گزینه next رو بزن.تو صفحه بعد گزینه دوم رو انتخاب کن.همینطور ادامه بده،player مورد نظرت رو انتخاب کن و ادامه بده تا player بیاد توی scen اصلی.در ضمن یادت باشه وقتی cd رو write میکنی،فایلهای flv رو هم حتما توی cd کپی کن.
موفق باشی.

BioDread

Banned
سلام،
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی
1/از منوی file --->import------>import video رو یزن،بعد یه صفحه باز میشه.آدرس فیلم flv یا avi بده،بعد از اون توی صفحه بعد گزینه next رو بزن.تو صفحه بعد گزینه دوم رو انتخاب کن.همینطور ادامه بده،player مورد نظرت رو انتخاب کن و ادامه بده تا player بیاد توی scen اصلی.در ضمن یادت باشه وقتی cd رو write میکنی،فایلهای flv رو هم حتما توی cd کپی کن.
موفق باشی.

:d
شما اشتباه متوجه شدی

ان می خواست کسی فایل هاشو نبینه!!!

بالا