مشکل در ریپیر کردن ویندوز

با درود

دوستان من دو ویندوز روری رایانه دارم که می خواستم ویندوز روی درایو g رو تعمیر کنم. زمانی که وارد بخش بهبود بخشی ویندوز یا همون ریپیر می شم این گزینه ها میاد که شماره ی 2 رو می زنم و اینتر و سپس گذرواژه (پسورد) ادمینستریتور رو وارد می کنم بعدش می ره به مرحله ی پایانی که دیگه هیچ اتفاقی نمی افته. باید چکار کنم؟

aec1b3435c52.jpg

the_king

مدیرکل انجمن
با درود

دوستان من دو ویندوز روری رایانه دارم که می خواستم ویندوز روی درایو g رو تعمیر کنم. زمانی که وارد بخش بهبود بخشی ویندوز یا همون ریپیر می شم این گزینه ها میاد که شماره ی 2 رو می زنم و اینتر و سپس گذرواژه (پسورد) ادمینستریتور رو وارد می کنم بعدش می ره به مرحله ی پایانی که دیگه هیچ اتفاقی نمی افته. باید چکار کنم؟

aec1b3435c52.jpg
نوع ویندوز تون رو مشخص نکردید.

بخش Recovery Console یک Console با خط فرمان است، یک بخش تعمیر خودکار نیست و تا زمانی که شما
فرمانی بهش ندهید کاری انجام نمی دهد، باید بدانید که چه فرمانی را بنویسید تا چه چیزی را تعمیر کند.
r فرمان نیست، بعد از اینکه وارد بخش Recovery Console شدید باید فرمان های مورد نظرتون رو وارد کنید.
توجه داشته باشید که این بخش Recovery Console است که باز کردید و یک Repair خودکار انجام نمی دهد.

احتمالا شما دنبال سیستم تعمیر خودکار ویندوز هستید، کلید R را زودتر از موعد فشار دادید، باید صبر کنید
تا لیست ویندوز های نصب شده نمایش داده شود. بجای اینکه وارد بخش Recovery Console بشوید
با CD / DVD ویندوز نصب کردن ویندوز رو شروع کنید، طوری که انگار ویندوز جدید نصب می کنید.
بعد از طی کردن چند مرحله ابتدایی از نصب ویندوز، Setup لیست پارتیشن ها و ویندوز های قبلی رو که قبلا
نصب کردید شناسایی کرده و نشون خواهد داد، در این صفحه اگه کلید ESC رو فشار دهید یک ویندوز
جدید نصب می کنه، پس کلید ESC رو فشار ندهید. بجایش ویندوز قبلی رو در لیست انتخاب کرده و کلید R رو
فشار دهید :
attachment.php

پیوست ها

• xpcl1.jpg
    xpcl1.jpg
    15.4 کیلوبایت · بازدیدها: 11

hdnsoft

Well-Known Member
طبق گفته ناظم محترم ، باید صبر کنین تا صفحه بوت بیادش
بعد یرین تو قسمت نصب ویندوز
حالا در قسمت اول سه تا گزینه داره که گزینه ری پیر رو انتخاب کنین
شما خیلی زودتر از اون موقعه که تمامی فایل های ویندوز لودبشن ، کلید r رو میزنین

درود بر شما

دوست گرامی کاملا درست فموده بودید. دشواری از میان رفت. سپاس

rezajack

New Member
سلام خسته نباشید دوستان گرامی میخواستم ببینم نصب ویندوز بر روی سی دی با نصب ویندوز که بعضیا با فلش این کار را انجام میدن در چیه؟آخه یه بار با با فلش نصب شد اصلا خوب نبود بعد یه مدت هم برنامه ها خوب اجرا نمیشدن فرقی بینشون هست؟

the_king

مدیرکل انجمن
سلام خسته نباشید دوستان گرامی میخواستم ببینم نصب ویندوز بر روی سی دی با نصب ویندوز که بعضیا با فلش این کار را انجام میدن در چیه؟آخه یه بار با با فلش نصب شد اصلا خوب نبود بعد یه مدت هم برنامه ها خوب اجرا نمیشدن فرقی بینشون هست؟
برای ویندوزی که نصب میشه فرقی نمی کنه که روی Flash Drive بوده یا روی CD / DVD . اما اگه نسخه ویندوز هایی
که در CD / DVD و Flash Drive هست متفاوت باشه شاید روی نتیجه تاثیر بذاره. در ضمن بهتره که سیستم قبل از
آغاز شدن مراحل نصب از طریق CD / DVD یا Flash Drive بوت بشه، چون بعضی ها از همون داخل وینذوزی که فعلا
نصب شده Setup رو اجرا می کنند.

رجوع شود به : بوت از طريق هارد ديسك

جدیدترین ارسال ها

بالا