سلام من وقتی می خوام رندر بگیرم خطای زیر رو میده. باید چیکار کنم. لطفاً راهنمایی کنید
G golden_acorn New Member Apr 22, 2014 #1 سلام من وقتی می خوام رندر بگیرم خطای زیر رو میده. باید چیکار کنم. لطفاً راهنمایی کنید
20مهدی Member Apr 22, 2014 #2 با سلام متاسفانه باید به عرضت برسونم سیستمت قدرت کافی رو برای کارت نداره!یا بیش از حد از آبجکت استفاده کردی!یا از آبجکتهای با حجم بالا استفاده کردی. موفق باشید
با سلام متاسفانه باید به عرضت برسونم سیستمت قدرت کافی رو برای کارت نداره!یا بیش از حد از آبجکت استفاده کردی!یا از آبجکتهای با حجم بالا استفاده کردی. موفق باشید
A ATRGT3 New Member Apr 22, 2014 #3 golden_acorn گفت: سلام من وقتی می خوام رندر بگیرم خطای زیر رو میده. باید چیکار کنم. لطفاً راهنمایی کنید مشاهده پیوست 103931 کلیک کنید تا باز شود... Vray داره بهتون میگه که گناه من نیست سیستمت زورش نمیرسه . این میتونه به خاطر آبجکت های زیادی هست که استفاده کردی من نمیگما Vray میگه
golden_acorn گفت: سلام من وقتی می خوام رندر بگیرم خطای زیر رو میده. باید چیکار کنم. لطفاً راهنمایی کنید مشاهده پیوست 103931 کلیک کنید تا باز شود... Vray داره بهتون میگه که گناه من نیست سیستمت زورش نمیرسه . این میتونه به خاطر آبجکت های زیادی هست که استفاده کردی من نمیگما Vray میگه
mohammad@er Well-Known Member Apr 22, 2014 #4 اگر اشتباه نکنم می تونید با پروکسی حجم آبجکت ها رو کم کنید.