ممنون از کمکتونببین وقت ندارم ولی مقدار یکی از گزینها رو توی photon باید بالا ببری که مقدار اینها رو کم میکنه در واقع با افزایش میزان انعکاس این مسئله درست میشه
آقا دمتون گرم که به دادم رسیدین
همون طور که دوستمون گفت مشکل از حجم بالا بود و تعداد زیاد پالیگان ها بود که صندلی رو از اول با باکس خودم ساختم و مشکلم حل شد
مشکل اولم هم با ازبین بردن بامپ تقریبا حل شد فقط نمیدونم glossy که گفتین چیه؟؟؟
بعدشم یعنی اگه با ویری کار کنم سرعت رندر بیشتره و سیستم پایین تری میخواد؟؟
شما هم نمی دونید که وی ری می پره بیروننه برعکس vray سیستم بالاتری هم شاید احتیاج داشته باشه ، اما وقتی رم کم باشه از نرم افزاره نمیپره بیرون!
یک پیغام میده که حجم فایل هنوز سنگینه ، در ضمن شما که تا الآن کار با منتال ری کار کردید بهتره همچنان با همون کار
کنید چون اگه قرار باشه با وی ری کار کنید باید تمام متریال ها رو دوباره بسازید.![]()
کاملا درسته شما مشخصات سیستمت رو بگو من هم با اون همه سیستمم بعض اوقات بیرون می پرهکارت گرافیک نقشی تو رندر کردن نداره، یعنی فعلاً که این طوری، تا نسخه های بعدی مکس، شاید نقشی پیدا کنه
کارت گرافیک فقط زمانی که داری تو صحنه ت کار می کنی، اجسام رو حرکت می دی، زاویه دید رو جابه جا می کنی ...، مورد استفاده قرار می گیره، وقتی دکمه ی رندر رو می زنی، کار اصلی سی پی یو شروع می شه، و رم هم در مواقع لزوم به کمک میاد، در این زمان، کارت گرافیک هیچ کار مثبتی برای رندر انجام نمی ده
![]()