مشکل در رندر با vray

Meiti

Member
سلام
من یه مدل زدم مثل همیشه متریال دهی کردم و تنظیمات رندر رو اکی کردم حالا که گذاشتم رندر بگیره این فایل خروجی رو داد
نمیدونم اون لکه های براق از مجا اومده و چرا اینقدر بد کیفیت شده کار
چرا vray sky اینقدر زشت افتاده:sad:
اصلا نمیدونم مشکلش جیه
اگه میدونید ممنون میشم کمک کنید
حجم آرشیو هم :1.13 گیگ
kol.jpg

elya3

Well-Known Member
سلام یه بار موتورتو عوض کن دوباره بزارش وی ری زیادم تنظیماتشو دست کاری نکن چون این لکه ها رو فک کنم یکی از تیک های تنظیمات موتور وی ری ایجاد میکنه حالا اسمش الان یادم نیس آسمونت که خوب افتاده! فقط یه کم شدت نورشو کم کنی ب نظرم خوب میشه

mokhtar3d

Member
دوست عزیز! فکر کنم، تنظیمات Indirect illumination شما روی irradance map و photon mapping است. اگر GI اولی را Iradance Map ودومی را روی Light chach تنظیم کنید. واز Background ریگ شده دستی استفاده کنید. مشکل تان حل خواهد شد.
وموضوع دوم اینکه پیش اضافه کردن نور در حالت تست رندر کوشش کنید. که از بخش Environment نور محیط خود را مشبوع کنید. وبعداً از vray sun استفاده کنید. وتنظیمات color mapping هم زیاد مهم می باشد.

Meiti

Member
دوست عزیز! فکر کنم، تنظیمات Indirect illumination شما روی irradance map و photon mapping است. اگر GI اولی را Iradance Map ودومی را روی Light chach تنظیم کنید. واز Background ریگ شده دستی استفاده کنید. مشکل تان حل خواهد شد.
وموضوع دوم اینکه پیش اضافه کردن نور در حالت تست رندر کوشش کنید. که از بخش Environment نور محیط خود را مشبوع کنید. وبعداً از vray sun استفاده کنید. وتنظیمات color mapping هم زیاد مهم می باشد.

سلام
با این تنظیمات خودم همین رندری که میبینید رو گرفتم
بعد الان اومدم دیدم ورتکس ها زیاده 46 میلیون بود
کمشون کردم
درخت و ماشین رو حذف کردم درست شد رندرم
اما نباید اینجوری باشه

arman_pier

New Member
تیک show samples ًتو قسمت irradiance map رو هم چک میکردید احتمالا بخاطر اون بوده، وضعیت توپولوژی به این چیزی که نشون دادید مربوط نیست

جدیدترین ارسال ها

بالا