مشکل در رندر با Vray

mohamad7824

New Member
سلام

من توی رندر وی ری یه مشکلی دارم

این عکسو ببینید:
2y0qseybexjoefeztu40.jpg

نمیدونم چرا شیشه میز و دیوار لکه دار شده
و رنگ لیوان هم سیاه شده

اینم تنظیمات وی ری هست:

d7uzsfxv9ymg4axs18t1.jpg

j1qjl2ewwrl36q7zwip.jpg

z44h8cqh03clkd1xpwy.jpg

پیوست ها

• j1qjl2ewwrl36q7zwip.jpg
    j1qjl2ewwrl36q7zwip.jpg
    81.3 کیلوبایت · بازدیدها: 3

M-CG

New Member
با سلام. درباره متریال ها و نور پرداخته شده چیزی ننوشتید. اما بهرحال. رنگ شیشه فکر کنم مشکلش در متریال هست که باید میزان ریفرکشن را هر چه روشن تر تنظیم کنید. در مورد لکه دار بودن اشیا اینکه ابتدا گزینه جی آی کاستیک را بکلی خاموش کنید.(مگر اینکه به کاستیک زیر لیوان نیاز داشته باشید که بعدا) سپس در قسمت سیتینگ٬ میزان (نویز دریشولد) را کمتر و به 0.001 تنظیم کنید. در گلوبل سیوچز هم گزینه دیفالت لایت را نیز حتما خاموش کنید. سعی کنید که از نورهای خود وی ری استفاده کرده باشید. اگر محیط سرپوشیده نیست پس در وی ری انوایرونمنت گزینه های اسکای لایت و ریفلیکشن/ریفریکشن را روشن کنید. البته با این تنظیمات زمان رندر سنگینتر خواهد شد. اما محیط تا جایی اصلاح میشود. نکته(اگر باز با لکه دار بودن محیط مشکل داشتید سعی کنید مقادیر سبدیواید در پراپرتیز نور و نیز هر متریال را به عدد شانزده ارتقا دهید. امیدوارم مشکل حل شده باشه. (مهدی بختیاری-کابل)

kami_re62

Member
در تنظیمات رندر قسمت تنظیمات light cache ، Sample size رو روی 0.01 بذار در irradiance map ، hsph subdivs رو ببر بالا مثلاً بذار روی 100 120 یکم زمان زندر میره بالا ولی فک کنم مشکلت حل بشه !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا