مشکل در رندر با وی ری

AiDiN_TiNY

Member
سلام

یه کار یروزه پروژه معماری رو شروع کردم همه چیز خوب بود
یه قسمت مدلینگ که خود سازه بود رو روش کار کردم تنظیمات رندر و متریال همه چیز خوب بود و بدون ارور و ...
بیس کار یعنی سایتش رو هم جدا متریال دادم و آوردم پیش سازه که با مشکل زیر برخورد کردم که رندرو هم خراب کرد (رنگ آبی یا قرمز توش میاد کرش میکنه کارو)!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!
Pic.jpg

error.jpg

shin shin

Member
سلام حال من یک سوال برام پیش اومد آقا چه جوری روی اون کره نصف شده 6 ضلعی در آوردی می تونی توضیح بدی ؟

یک geo sphere بساز و بعد نقطه های وسط هر شش ضلعی رو انتخاب کن و بعد ctrl + backspace بزن . این کار رو تا جایی امتحان کن که به نتیجه مطلوبت برسی . (میتونی قبل از شروع پاک کردن نقطه ها به گوی مورد نظر توسط ادیت پلی و سافت سلکشن شکل و شمایل مورد نظر رو بدی)

shin shin

Member
geo sphere رو ساختم بعد تبدیلش کرم edit poly بعد تمام نقطه ها رو انتخاب کرم و ctrl+ bakcspace رو هم زدم ولی کاری که کرد این بود که همه شکل رو بغیر از یک تکه پاک کرد چرا ؟

saman205

Member
یک geo sphere بساز و بعد نقطه های وسط هر شش ضلعی رو انتخاب کن و بعد ctrl + backspace بزن . این کار رو تا جایی امتحان کن که به نتیجه مطلوبت برسی . (میتونی قبل از شروع پاک کردن نقطه ها به گوی مورد نظر توسط ادیت پلی و سافت سلکشن شکل و شمایل مورد نظر رو بدی)
.

geo sphere رو ساختم بعد تبدیلش کرم edit poly بعد تمام نقطه ها رو انتخاب کرم و ctrl+ bakcspace رو هم زدم ولی کاری که کرد این بود که همه شکل رو بغیر از یک تکه پاک کرد چرا ؟

چون دقیقاً نقطه هایی که باید حذفشون کنی رو پیدا نکردی .
برای بهتر پیدا کردن نقطه هایی که باید حذف بشن میتونی بعد از ساخت geo sphere مودیفایر turbo smooth رو به آبجکتت اضافه کنی و بعد دوباره روی convert to editable poly کلیک کنی . و با پاک کردن نقطه ها و خط های شکل به دست آمده خیلی راحت تر میتونی به هدفت برسی

AiDiN_TiNY

Member
سلام

مدل این کار کلا در اتوکد زده شده دوستان
و به سختی
رندر کارو گرفتم تاپیکشم میزنم :green:

درضمن اون کره نیست و بیضیه
ما بیضی کامل درست کردیم بعد بریدیمش بهمین راحتی و بهمین خوشمزگی

جدیدترین ارسال ها

بالا