مشکل در راه اندازی مادربورد asus_P4S800D-X

jangaleshab7770

Well-Known Member
با سلام به دوستان عزیز
من یه سیستم سال 83 خریدم و همچنان دارم از همون استفاده میکنم بدون اینکه کوچکترین مشکل سخت افزاریی براش تو این مدت پیش اومده باشه.فقط تنها مشکلی که داره اینه که برا نصب ویندوز نیاز به دیسکت راه انداز داره ، تو این مدت چندان این قضیه برام مشکل ساز نبود ، ولی چند وقتیه که موقع نصب سیستم به زور فلاپی رو میشناسه و باز میکنه.برا یه نصب ویندوز شاید 10 بار فلاپی رو در میارم و دوباره میذارم و سیستم رو ری استارت میکنم که بالاخره سیستم فلاپی رو بخونه.

میخواستم بدونم آیا روشی هست که فایلهای راه اندازشو بریزم روی سی دی و موقع نصب به جای فلاپی از سی دی راه انداز استفاده کنم؟ اگه کسی میدونه خواهش میکنم کمکم کنه که بدجور داره این قضیه اعصابمو خورد میکنه.
ممنون میشم کمکم کنین.
موفق باشین
یا علی

jangaleshab7770

Well-Known Member
بازم سلام
امروز توی اینترنت دنبال راه حل مشکلم گشتم ، تو یه سایت یه روش برا لود کردن فایلهای راه انداز مادربوردم توی سی دی ویندوز پیدا کردم که دیگه نیازی به دیسکت راه انداز نباشه.ولی یه خورده نامفهومه واسم.فایل توضیحاتشو آپلود کردم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
موفق باشین.
یا علی

پیوست ها

• SATA DRIVER.rar
    80.3 کیلوبایت · بازدیدها: 5

MORTEZAEMAMI

New Member
سلام دوست عزيز شما ميتونيد از ويندوزهاي جديد كه تو بازار هست تهيه كني كه نياز به ديسكت بوت ندارند داخل خود cd هستش.ويندوز كه طرح 7 هستش كه به صورت ايميج هست خيلي هم راهته .

jangaleshab7770

Well-Known Member
آقا مرتضی سلام
چشم عزیز.امیدوارم روشی که گفتی به کار بیاد.
ولی یه موردی هست ها ، من مدتهاست که از لحاظ نرم افزاری با نرم افزارای به روز کار میکنم.در مورد ویندوزم تابحال هر نسخه ای که فکرشو بکنی نصب کردم، البته به جز ویندوز 7.ولی توی همشون این مشکل رو داشتم.ولی چشم ، این ویندوزم نصب میکنم.
ممنون از راهنماییت.موفق باشی
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا