مشکل در دیدن صفحه اول سایت ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

9vin

New Member
سلام ...من با php nuke کا کردم و فایل آماده اش رو در قسمت www سایت ریختم ودر قسمت mysql دتا رو هم ساختم ولی نمیدونم چرا صفحه اول سایتم index of می آید ؟؟ به نظر شما مشکل کجاست ؟
لطفا منو کمک کنید / سیستم من هم لینوکس هستش ... منتظم پس با تشکر از شما ...
اینم آدرس سایتمه ببیند چرا اینطوریه ؟>؟؟ -----> http://www.ahvaz20.com

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اول از همه ورود شما رو تبريك ميگم.

لطفا قبل از ارسال تاپيك/سوال خودتون ابتدا قوانين و سپس ليست انجمنها را مشاهده كنيد و انجمن مناسب سوال خود را پيدا و در آن انجمن فقط سوال كنيد و از ارسال سوال خود در چندين انجمن متفاوت خودداري كنيد. (در صورت تكرار دسترسي شما بسته خواهد شده)

ضمنا مشكلت هم واسه اينه كه فايل index‌روي هاستت نداري..

بايد يك فايل index.html‌ ويا فايلهاي indexي كه هاستت ساپورت ميكنه توي شاخه Root‌هاستت باشه كه بصورت پيش فرض اونو نشون بده..

اگر هم نميخواي اسم فاسلت index باشه توي فايل .htaccess (اگر سرور Apache‌هستش) كد زير رو بنويس:
کد:
DirectoryIndex filename
به جاي filename نام اون فايلي كه ميخواي به عنوان صفحه اصلي نشون بده رو قرار بده

موفق باشي

مجيد

9vin

New Member
root کجاست؟؟؟؟

شاخه root کجاست لطفا منو راهنمایی کنید...

Ali_ix

Well-Known Member
9vin گفت:
شاخه root کجاست لطفا منو راهنمایی کنید...
سلام
سرور شما لینوکس هست و وب سرورتون آپاچی !
در نتیجه اگر از کنترل پنل Cpanel استفاده کنید بعد از ورود به FTP سایت بادی فولدری به نام public_html ببینید که این فولدر شاخه Root سایت شماست و هر فایل یا فولدری که در این شاخه باشه از طریق وب قابل دسترسی هست.

موفق باشید

9vin

New Member
error.............

لطفا منو راهنمایی کنید..............
این چه اروری هستش؟؟؟
روی صفحه اول سایت میاد......نمیدانم چه کار کنم ....اگه منو راهنمایی کنی ممنون میشم.....

Warning: main(db/db.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ahvaz20/public_html/mainfile.php on line 107

Fatal error: main(): Failed opening required 'db/db.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ahvaz20/public_html/mainfile.php on line 107
آدس سایت............. http://www.ahvaz20.com

Ali_ix

Well-Known Member
9vin گفت:
کسی جوابمو نمیده ......... فوری......
تا وقتی اینجوری سوال کنی جوابی نمیگیری..

این خطایی که نوشتید از فایل PHP هست و به یک برنامه مدیریت محتوا مربوط میشه !
شما اطلاعات کاملتری بدید تا راهنمایی کنیم.

9vin

New Member
شرمنده از این طور سوال کردنم :::

ببخشید من بد طور سوال کردم منظوری نداشتم / شرمنده / حالا نمیدونید این ارور رو چطور باید رفعش کنم ؟ باید توی کدوم فایل یا پوشه برم ؟

Ali_ix

Well-Known Member
9vin گفت:
ببخشید من بد طور سوال کردم منظوری نداشتم / شرمنده / حالا نمیدونید این ارور رو چطور باید رفعش کنم ؟ باید توی کدوم فایل یا پوشه برم ؟
از این پوشه نه اون یکی ! مشکل از همونه !!! :D

شما به این جمله دقت نکردین ؟ : شما اطلاعات کاملتری بدید تا راهنمایی کنیم.

ما که چشم بسته و بدون اطلاع نمیتونیم به شما بگیم ایراد از چیه !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا