مشکل در خواندن کدهای Asp از داخل دیتابیس

m1pfard

Member
سلام. منیه مشکل در مورد فراخوانی داده ها از داخل دیتابیس دارم.
دیتابیس من اکسس هست ولی وقتی کدهای ASP رو که داخل اون هستن رو فراخوانی کرده و در صفحه می نویسم اجرا نمیشن!مثلا فرض کنیم کد زیر در داخل یکی از فیلدها وجود داره

[LTR]
کد:
<%Response.Write ("test")%><br>test2
[/LTR]
یعنی هم html داره و هم ASP. حالا وقتی این فیلد رو از دیتابیس می خونم و با دستور Response.write توی صفحه رایت میکنم، کد ASP رو مثل کد html میبینه و اجراش نمیکنه. میشه لطفا بگید چرا؟

m_ziba

Member
عزیز من شما فایل ASp تون رو درست اجرانمی کنید. بگین چطور این کار رو انجام می دین؟ IIS رو درست run کردین؟

m1pfard

Member
دست شما درد نکنه حالا دیگه اینقدر ناشی شدیم؟!
من همیشه از کدهای Html داخل Db استفاده می کردم و مشکلی هم نداشتم. حالا می خوام به اون کدها، دستورات Asp رو هم اضافه کنم؛ که نمی شه. فکر کنم مثال واضح بود. در ضمن اگه Asp یا Iis درست کار نمی کرد که اصلا نمی تونستم به Db وصل بشم و اطلاعات اونو بخونم؟!!!

esf-kh

Member
قبلا در این انجمن در این رابطه بحث شده . شما باید کد ای اس پی را بدون بلاک کد در داخل رکورد قرار دهید و از خاصیت execute برای فراخوانی آن استفاده کنید . با یک جستجو تاپیک مربوطه را پیدا خواهید کرد .

m1pfard

Member
من که چیزی پیدا نکردم. و نمیدونم هم چطور باید این کار رو کرد (منظورم execute کردنه) ولی تا اونجا که متوجه شدم در این حالت باید دستورات Html رو هم به ASP تبدیل کنم. مگه نه؟!
در ضمن اگه میشه در مورد جوابتون هم بیشتر راهنمایی کنین.
ممنان.

m1pfard

Member
ببخشید. ببخشید حل شد. از راهنمایی هاتون هم ممنون. برای html ها هم فکر کنم چاره ای جز response.write نداشته باشم.

جدیدترین ارسال ها

بالا