مشکل در خروجی فایل های فلش با آنتی ویروس ها

KingOfPC

Member
با عرض سلام خدمت اساتید محترم فلش مخصوصا هادی متال جان و آونگ جان :
دوستان محترم من یم مشکلی دارم تو فلش اونم اینه که من تا حالا چند تا کار زدم برای شرکتهای مختلف بعد چند وقت زنگ زدن می گن آنتی ویروس ها فایل فلش (اگزه) رو به عنوان وروس میشناسه و قرنطینه می کنه مخصوصا آنتی ویروس نود 32 اساتید کسی می دونه باید چی کار کرد ؟
ممنون و تشکر

Member
اگر سیستمت ویروس نداره پس سیستم اونا ویروس داره یا فایلها از یه سیستم ویروس دار رد میشه چون من تاحالا همچین چیزی هیچ جای اینترنت ندیدم
از سیستم خودت مطمعن شو بعد بهشون بگو دارید چرت میگید

KingOfPC

Member
سلام مجدد
این مشکل خیلی برای من پیش اومده فکر نمی کنم برای ویروس باشه اولا سیستم من امکان نداره ویروس داشته باشه دوما اگر ویروس باشه رو فایلهای اگزه دیگه هم تاثیر میذاره مگه میشه فقط و فایل های اگزه فلش تاثیر بذاره من که بعید می دونم
کسی دیگه نبود

mohammadbasri

کاربر فعال
فکر کنم کار استکبار جهانی باشه
به هر حال یه حدسی میزنم که مربوط به کرک فلشتون باشه
فلشتون رو با یک نرم افزار کرک دیگه کرک کنید شاید شد

KingOfPC

Member
من اصولا با فلش 8 کار می کنم چون هم کار باهاش آسون تره هم مثل ورژن های ادوب صفحه رو علکی شلوغ نکردن راستی تو فلش ادوب یک سری از کد های اف اس کامند کار نمیکنه نمیدونم چرا ؟
حالا بگذریم برم سر اصل مطلب من تا حالا دو سه بار فلشمو عوض کردم (نرم افزارشو می گم) ولی بازم درست نشده نمیدونم چرا ؟؟ :sad::cry:

mohammad.sub7

کاربر فعال
دوست عزیز یا سیستمت شدید ویروسی هستش که به این سرعت فایل اجراییت ویروسی میشه یا اینکه بعضی آنتی ویروس های بیخود الکی گیر میدن

پیشنهادم اینه فایل fla رو ببر رو 1 سیستم که مطمئنی ویروس نداره دوباره خروجی exe بگیر

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام.منم وقتي با فلش 8کار ميکردم با چنين مشکلي بر خوردم در کل فلش8خيلي مشکل داره.من اون موقع باSwfStudioاز swfام exeگرفتم درست شد.شما هم تست کنين

KingOfPC

Member
سلام مجدد تشکر از دوستان که راهنمایی کردن به لطف آقا جواد کارم حل شد :oops::green:

جدیدترین ارسال ها

بالا