ahmadgolagha
Member
سلام
چرا جستجوی فارسی در Sqlite برای من مشکل داره در حالی که انگلیسیش نداره؟
دیتابیس رو با SqlDataBrowser ساختم و جستجو با دستور Like می نویسم و جواب رو درست بر می گردونه چه فارسی چه انگلیسی ولی تو برنامه همون اسکریپت sql رو که استفاده می کنم جستجوی فارسیش کار نمی کنه.
دستور sql که درسته چون انگلیسی گفتم که جواب می ده
select * from table where filed1 like '%saerch%' or field2 like '%search%'
تو برنامه با کار روی پارامترهای رشته ای دقیقا دستور رو پیاده سازی می کنم.
سوال و یه اشکال کوچک از آقای SilverCover استاد این زمینه
سوال :
از روی کدهای شما جستجو رو پیاده کردم دیدم جستجوی فارسی شما مشکل نداره ولی فکر نمی کنید شاید مشکل من این باشه که مثل شما درج اطلاعات دیتابیس رو از طریق برنامه انجام ندادم و با Sqldatabrowser که فکر کنم اونم شاهکار شماست اون را انجام می دم به مشکل می خوره؟
اشکال:
تابع ReadAllRows شما درست کار می کنه ولی فکر می کنم یه مشکل کوچک تو منطقش داره اونم استفاده از دو حلقه است. شما بعد از مقدار دهی یه فیلد مثلا id دستور message رو بنویسید ببنید چند بار مقدار میشه (اونم الکی) اگه حلقه دوم رو حذف کنید و در همون حلقه اول بنویسید درست میشه.
شاید به چشم نیاد ولی در دیتابیس های بزرگ تر احتمال کندتر شدن داره.
جسارتا من یه چیزایی توی درس طراحی الگوریتم ها خوندم به نام مرتبه اجرایی و ...
مرتبه اجرایی دو حلقه n به توان 2
و مرتبه اجرایی یک حلقه n است.
چرا جستجوی فارسی در Sqlite برای من مشکل داره در حالی که انگلیسیش نداره؟
دیتابیس رو با SqlDataBrowser ساختم و جستجو با دستور Like می نویسم و جواب رو درست بر می گردونه چه فارسی چه انگلیسی ولی تو برنامه همون اسکریپت sql رو که استفاده می کنم جستجوی فارسیش کار نمی کنه.
دستور sql که درسته چون انگلیسی گفتم که جواب می ده
select * from table where filed1 like '%saerch%' or field2 like '%search%'
تو برنامه با کار روی پارامترهای رشته ای دقیقا دستور رو پیاده سازی می کنم.
سوال و یه اشکال کوچک از آقای SilverCover استاد این زمینه
سوال :
از روی کدهای شما جستجو رو پیاده کردم دیدم جستجوی فارسی شما مشکل نداره ولی فکر نمی کنید شاید مشکل من این باشه که مثل شما درج اطلاعات دیتابیس رو از طریق برنامه انجام ندادم و با Sqldatabrowser که فکر کنم اونم شاهکار شماست اون را انجام می دم به مشکل می خوره؟
اشکال:
تابع ReadAllRows شما درست کار می کنه ولی فکر می کنم یه مشکل کوچک تو منطقش داره اونم استفاده از دو حلقه است. شما بعد از مقدار دهی یه فیلد مثلا id دستور message رو بنویسید ببنید چند بار مقدار میشه (اونم الکی) اگه حلقه دوم رو حذف کنید و در همون حلقه اول بنویسید درست میشه.
شاید به چشم نیاد ولی در دیتابیس های بزرگ تر احتمال کندتر شدن داره.
جسارتا من یه چیزایی توی درس طراحی الگوریتم ها خوندم به نام مرتبه اجرایی و ...
مرتبه اجرایی دو حلقه n به توان 2
و مرتبه اجرایی یک حلقه n است.