مشکل در جستجوی html

mohsenkarami

New Member
با سلام من با استفاده ار search engine pro یک موتور جستجو درست کردم و همون فایل رو داخل پروژه گذاشتم اما لینکاش(نتایج جستجو) کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

Silver PC

Well-Known Member
سلام
اگه شما فقط میخواهید در یک شیء HTML موجود در پروژه یک کلمه خاص رو Search کنید میتونید مثال زیر رو ببینید

امیدوارم مشکلتون حل بشه

موفق باشید

پیوست ها

• html_search.rar
    1 کیلوبایت · بازدیدها: 47

Silver PC

Well-Known Member
نمیدونم شاید منظروتون اینه مشکلتون حل شده
برای هر کدوم یه همچین نمونه ای بگذارید . یا میشه یه نمونه از کارتون رو بذارید و بیشتر توضیح بدید تا مشکلتون حل بشه ؟!

mohsenkarami

New Member
نمیدونم شاید منظروتون اینه مشکلتون حل شده
برای هر کدوم یه همچین نمونه ای بگذارید . یا میشه یه نمونه از کارتون رو بذارید و بیشتر توضیح بدید تا مشکلتون حل بشه ؟!
نه منظورم اینه که مثلا 10 تا فایل html دارم که با search engine pro براش یه search درست کردم ولی وقتی نتایج رو نشون میده به صفحه ی پیدا شده نمیره.

mohsenkarami

New Member
میشه یه نمونه بذاری ؟!
بله اینم sample فقط باید اونو compile کنید که فایل رو پیدا کنه چون آدرس فایل های html به صورت نسبیه(SrcDir)(البته جسارت نشه شما خودتون استادین)
وقتی کلمه ای مثل "محسن" رو serach میکنم پیدا میشه ولی به اون صفحه نمیره

پیوست ها

• Search.zip
    68.6 کیلوبایت · بازدیدها: 44
آخرین ویرایش:

mohsenkarami

New Member
البته اگه فایل جستجو رو جداگانه اجرا کنید درست کار میکنه(خارج از برنامه و داخل browser)

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز من بررسی کردم.
فقط میتونم بگم نشد. نتونستم دلیل پیدا کنم براش.
احتمالا mmb با آدرس دهی خروجی سرچ مشکل داره.

در ضمن نیاز نیست وباره مطرح کنید. اگه کسی چیزی بدونه دریغ نمیکنه.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز من بررسی کردم.

mohsenkarami

New Member
[SaMaN];860801 گفت:
دوست عزیز من بررسی کردم.

از اینکه وقت گذاشتید ممنونم ولی آیا تا به حال کسی همچین کاری کرده(Search در html) اگه بوده(من تاپیکهای زیادی تو این زمینه دیدم) چه جوری انجام دادن؟ lاگه کسانی انجام دادن ممنون میشم راهنمایی کنن یا sample بذارن

mohsenkarami

New Member
با سلام من یه چیزی متوجه شدم و اون اینه که این فایل جستجو فقط توی Firefox کار میکنه و توی IE کار نمیکنه اگه کسی یه برنامه دیگه برای ایندکس کردن html داره معرفی کنه ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

mohsenkarami

New Member
با سلام مجدد.اگه کسی از دوستان با نرم افزارهایی که e-book قابل جستجو میسازن آشنایی داره لطفامعرفی کنه که حداقل اینجور مشکلمو حل کنم!!

splinter cell

Well-Known Member
یک زمانی منم یه همچین کاری رو میبایست تحویل میدادم و کلی هم سر همین جستجوگر مشکل برام پیش اومد. در نهایت بطور تجربی برام ثابت شد که اگر این برنامه سازنده سرچ اون فایل ایندکس خودش رو توی یک html ذخیره کنه مثل همین کاری که برنامه شما انجام داده،موقع رفتن به لینک مربوطه شیی بروزر بیلدر نمیتونه مسیرها رو درست تشخیص بده.از لحاظ فنی پاسخی براش ندارم.
برای رفع این مشکل باید برنامه تون نتایج ایندکس خودش رو توی فایلهای جاوااسکریپت js ذخیره کنه و یک صفحه یک کیلوبایتی html هم که همون صفحه سرچ هست.و از اونجایی که بیلدر با جاوا رابطه خوبی داره براحتی میتونه بین نتایج جستجو سوییچ کنه.توی برنامه تون بگردید دنبال این آپشن شاید داشته باشه.
من برنامه Search Engine Builder رو استفاده کرده بودم. فکر کنم تا الان دیگه نسخه های یونیکدش هم اومده باشه .
این انیمیشن هم صحت عمل این برنامه رو بهتون نشون میده.

پیوست ها

• searcher.gif
    searcher.gif
    97.6 کیلوبایت · بازدیدها: 14

mohsenkarami

New Member
یک زمانی منم یه همچین کاری رو میبایست تحویل میدادم و کلی هم سر همین جستجوگر مشکل برام پیش اومد. در نهایت بطور تجربی برام ثابت شد که اگر این برنامه سازنده سرچ اون فایل ایندکس خودش رو توی یک html ذخیره کنه مثل همین کاری که برنامه شما انجام داده،موقع رفتن به لینک مربوطه شیی بروزر بیلدر نمیتونه مسیرها رو درست تشخیص بده.از لحاظ فنی پاسخی براش ندارم.
برای رفع این مشکل باید برنامه تون نتایج ایندکس خودش رو توی فایلهای جاوااسکریپت js ذخیره کنه و یک صفحه یک کیلوبایتی html هم که همون صفحه سرچ هست.و از اونجایی که بیلدر با جاوا رابطه خوبی داره براحتی میتونه بین نتایج جستجو سوییچ کنه.توی برنامه تون بگردید دنبال این آپشن شاید داشته باشه.
من برنامه Search Engine Builder رو استفاده کرده بودم. فکر کنم تا الان دیگه نسخه های یونیکدش هم اومده باشه .
این انیمیشن هم صحت عمل این برنامه رو بهتون نشون میده.

ممنون از اینکه وقت گذاشتی عزیز و جواب دادی. فقط خواستم ببینم اگه برات مقدوره یه sample که این کارو انجام بده رو برام بذاری یا source همین Sample خودتو برام بذاری(میدونم که توقع زیادیه چون خیلی براش زحمت کشیدی ولی باور کن کارم خیلی گیره!).
ممنون از راهنماییت.اگه e-book یا سایتی رو هم که بتونم از اونجا اطلاعات بیشتری کسب کنم رو معرفی کنی ممنون میشم

splinter cell

Well-Known Member
من حدوداً سه سال پیش این کار رو تهیه کرده بودم و با توجه به حجم زیاد html ای که کار کرده بودم(چند هزار صفحه) فایل ایندکس جاوای اون حدود سه مگابایت شده و برام مقدور نیست که اینجا بذارم و تازه بدون فایلهای html مربوطه هم چیزی رو نشون نمیده چون منبعی درکار نیست.
و برنامه Search Engine Builder رو هم نصب شده ندارم که نمونه برات بسازم و یعنی احتیاجی هم به این کار نیست شما اگر این برنامه رو دانلود کنی ، ساختن ایندکس برای صفحاتت کار یکی دو دقیقه اش هست.من یک عکس برات گذاشتم که اون سه فایل انتهای لیست رو برنامه Search Engine Builder برام درست کرده و دقت کن که توی همون جایی که آدرس ذخیره اون search.html رو میدی باید توی سی دی هم توی همون مسیر باشه.مثلاً اگر این فایل search.html رو من ببرم داخل یکی از اون پوشه ها و اجرا کنم نمیتونه مسیر دستیابی به منابع رو پیدا کنه! اینم یک نکته مهم در این زمینه هست که باید دقت بشه.
و شیوه عملش در بیلدر هم مثل همین نمونه ای هست که خودت گذاشته بودی اینجا.کار خاصی قرار نیست انجام بدی،چون Search Engine Builder همه کار رو خودکار انجام میده.خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکر میکنید.
موفق باشی

پیوست ها

• view.gif
    view.gif
    7.6 کیلوبایت · بازدیدها: 11

mohsenkarami

New Member
ممنونم
من search engine builder رو دارم
حالا باهاش کار میکنم ببینم چی میشه
به هر حال ممنون

جدیدترین ارسال ها