mohsenkarami
New Member
با سلام من با استفاده ار search engine pro یک موتور جستجو درست کردم و همون فایل رو داخل پروژه گذاشتم اما لینکاش(نتایج جستجو) کار نمیکنه؟؟؟؟؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نه منظورم اینه که مثلا 10 تا فایل html دارم که با search engine pro براش یه search درست کردم ولی وقتی نتایج رو نشون میده به صفحه ی پیدا شده نمیره.نمیدونم شاید منظروتون اینه مشکلتون حل شده
برای هر کدوم یه همچین نمونه ای بگذارید . یا میشه یه نمونه از کارتون رو بذارید و بیشتر توضیح بدید تا مشکلتون حل بشه ؟!
بله اینم sample فقط باید اونو compile کنید که فایل رو پیدا کنه چون آدرس فایل های html به صورت نسبیه(SrcDir)(البته جسارت نشه شما خودتون استادین)میشه یه نمونه بذاری ؟!
[SaMaN];860801 گفت:دوست عزیز من بررسی کردم.
فقط میتونم بگم نشد. نتونستم دلیل پیدا کنم براش.
احتمالا mmb با آدرس دهی خروجی سرچ مشکل داره.
در ضمن نیاز نیست وباره مطرح کنید. اگه کسی چیزی بدونه دریغ نمیکنه.
یک زمانی منم یه همچین کاری رو میبایست تحویل میدادم و کلی هم سر همین جستجوگر مشکل برام پیش اومد. در نهایت بطور تجربی برام ثابت شد که اگر این برنامه سازنده سرچ اون فایل ایندکس خودش رو توی یک html ذخیره کنه مثل همین کاری که برنامه شما انجام داده،موقع رفتن به لینک مربوطه شیی بروزر بیلدر نمیتونه مسیرها رو درست تشخیص بده.از لحاظ فنی پاسخی براش ندارم.
برای رفع این مشکل باید برنامه تون نتایج ایندکس خودش رو توی فایلهای جاوااسکریپت js ذخیره کنه و یک صفحه یک کیلوبایتی html هم که همون صفحه سرچ هست.و از اونجایی که بیلدر با جاوا رابطه خوبی داره براحتی میتونه بین نتایج جستجو سوییچ کنه.توی برنامه تون بگردید دنبال این آپشن شاید داشته باشه.
من برنامه Search Engine Builder رو استفاده کرده بودم. فکر کنم تا الان دیگه نسخه های یونیکدش هم اومده باشه .
این انیمیشن هم صحت عمل این برنامه رو بهتون نشون میده.