مشکل در جابه جایی Vertex

CG Behzad

Member
سلام من یه مشکل تو مکس دارم اینه که وقتی میخوام Vertex یه جسمو جابه جا کنم برعکس جابجا میشه مثلا پایین میری چپ میره راست میری بالا میره عقب میری بالا میره مشکل از چیه؟:-?

ali_118

کاربر VIP
قدیما یه دکتری بود اینجا، کلا یه نسخه آماده داشت، همونو به همه مریضاش میداد

شما هم مشکلت خاصه
اما فایل 3dsmax.ini نسخه مربوطه رو پاک کنی نرم افزار ریست میشه، احتمال 90% مشکلت حل میشه

توی اکس پی :
C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax
توی سون:
C:\Users\Username\AppData\Local\Autodesk\3dsMax

مثلا :
C:\Documents and Settings\Username\Local Settings\Application Data\Autodesk\3dsmax\2009 - 32bit\enu\3dsmax.ini

موفق باشی

CG Behzad

Member
بازم درست نشد میدونین چیه این مشکل فقط تو یه مدل خاص اتفاق میوفته امتحان کردم تو یه مدل دیگه این مشکل نیست یه عکس گزاشتم اگه دقت کنین میبینین من جهت فلش میرم اما Vertex از نقطه 1 به نقطه 2 میره لطفا یه کاریش کنین خیلی وقت برده تا این مدلو کار کردم ممنون

پیوست ها

• Untitled22.jpg
    Untitled22.jpg
    276.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12

ali_118

کاربر VIP
خب پس از نرم افزار نیست

فقط توی همین مدله ؟

بعضی وقتا مدلا هم قاطی میکنن، اذیت میکنن حین کار
قبلا راهی واسه ریست کردن آبجکت گفته شده بود همینجا، اما یادم نیست
به هر حال اگه من بودم، سر این آبجکت با این اشکال، یکی از راههایی که امتحان میکردم اکسپورت به 3DS یا OBJ و فرمت هایی از این قبیل و وارد کردن به برنامه و تبدیل دوباره به Editable Poly بود، چون آبجکت هنوز پیچیده نیست احتمال به هم ریختنش در حین تبدیل هم کمه.

میتونی آبجکتت رو انتخاب کنی و بعد از منوی File روی فلش جلوی Export کلیک کنی (مکس 2010 به بالا) و بعد روی Save selection کلیک کنی و آبجکتی که انتخاب کردی تویه یه فایل دیگه سیو میشه .
بعد مکس رو دوباره باز کن و فایلی که سیو شده رو درگ کن روی ویووپورت و بعد یک منو باز میشه و از درون اون منو گزینه ی Marge File رو انتخاب کن . به احتمال 99% درست میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا