مشکل در تغییر سریع عکسهای اسلایدر

686868

Member

سلام .. من یک اسلایدر با جاوا اسکریپت دارم که 3 تا عکس هم داره .. مشکل اینجاست که تصاویر زود به زود عوض میشن .. چطوری میتونم مشخص کنم که مثلا کمی دیرتر اسلایدها تغییر کنند .. >>؟ ( مثلا هر سه ثانیه ) ؟

686868

Member
ممنون از پاسخت دوست خوبم .. ولی هیچ کدومو پیدا نکردم .. فایلش رو میذارم برات .. البته فکر کنم از همین انجمن دانلودش کردم ... دقیقا یادم نیست ..

پیوست ها

• 3.zip
    423.3 کیلوبایت · بازدیدها: 18

dexted

Active Member
خواهش میکنم دوست من :)

متاسفانه من نتونستم فایلی که ضمیمه کردین رو دریافت کنم(یوزر پس میخاد واسه دانلود ! ) اگر ممکن هست جای دیگه آپ کنید ممنون میشم

dexted

Active Member
ببخشید توی دانلود مشکل از من بود.دانلودش کردم

فقط نکته ای که هست اینه که الان توی این فایل به نظر میاد یه کد اسلایدر به صورت دستی نوشته شده و در کنارش هم یه پلاگین wowslider هست.
چرا از همون پلاگین استفاده نمیکنید به جای این کد(اگر همین افکت رو میخاهید پلاگین های خوب دیگه هم هست.)

با اون دو تا لینکی که دادم برای همون قسمت که پلاگین نیست میتونید استفاده کنید.اگر ممکنه بفرمایید کجای کار مشکل هست؟

686868

Member
سلام .. ممنون از پیگیریت .. من میخواستم کاری کنم که تصاویر مقداری دیر تر تغییر کنند .. کمی بیشتر جستجو کردم و به پاسخش هم رسیدم .. فقط محض اطلاع برای اینکه سایر دوستان هم یاد بگیرند روش کار به این صورته که در فایل script.js در دو خط آخرش باید مقادیر delay و duration رو تغییر بدیم .. به همین سادگی

جدیدترین ارسال ها

بالا