مشکل در تغییر اندازه و کیفیت کاغذ

YAHYA2011

Member
با سلام و احترام
برای بنده مشکلی پیش اومده که از اساتید خواهشمندم پاسخ بفرمایند
بنده یک عکس رو از نرم افزاری با ابعاد حدود 100 در 70 سانتی متر خروجی میگیریم با فرمتTIF و کیفیت خیلی خوب و واضح ( هر چی زوم میکنم کیفیت کم نمیشه)
بعدش میام توی فتوشاپ و اون عکس رو روی کاغذ A3 با گزینه Free Transform تغییر اندازه میدم و فیکس میکنم روی A3.
و بعدش با فرمت JPEG و با کیفیت 12 سیو میکنم.
مشکل من در اینه که هر کجا که این رو برای پرینت می برم تمام پرینت ها با کیفیت پایین میفته و خیلی از خطها در اون به خاطر کیفیت کم به صورت نقطه چین میشه .
لطفا بفرمایید بنده چه تنظیماتی رو باید انجام بدم تا کیفیت روی برگ A3 هم بره بالاتر.
با سپاس

bitaroos

Member
سلام

کلا اگر با فرمت tiff ببرید برای چاپ بهتره، bitmap و png هم خوبن.
ولی jpg بخاطر نحوه فشرده سازی ، یه مقدار خطوط لبه ها و نقاط Sharp رو از بین میبره

ولی مشکل شما این نیست چون خودم هم اکثرا با فرمت jpg کارو میدم بره زیر چاپ

وقتی free transform میکنی، تصویر رو بزرگ میکنی یا کوچیک؟
رزولوشن تصویر tiff چقدره؟

بهر حال

اینجا رو ببین، پست یکی مونده به آخر یه چیزای جالبی گفته شاید مشکلت حل بشه
و موقع save کردن هم جایی که روی 12 تنظیمش می کنی، چک کن baseline(standard) انتخاب شده باشه.

در ضمن از جایی که خروجی tiff می گیری ممکنه نسبت طول به عرضه پیکسلت، با پیکسل برگه ی A3 نخونه.
اکثر اوقات وقتی از نرم افزار های 3 بعدی یا میکس خروجی میگیری، این اتفاق میفته

راستی اینم یادم رفت که بگم: کجا میبری برای پرینت؟
اگه با پرینتر های جو هر افشان پرینت میکنی، مغازه دارا پرینتر رو ، رو کیفیت پایین کانفیگ میکنن تا رنگ کمتری مصرف بشه
باید یه پرینتر لیزری گیر بیاری، اگر هم کاغذ گلاسه باشه بازم بهتره.

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته براي چاپ بهتره tif o خروجي بگيريد اما اين قضيه زياد به نوع فرمت مربوط نميشه

شما زماني كه يه آبجكت رو كوچك يا بزرگ ميكنيد توي فتوشاپ كه يك برنامه پيكسلي هست با اين مشكل روبرو ميشيد چون از اطلاعات پيكسل كم ميشه و اين افت بوجود مياد !!

شما از اون برنامه با چه dpi خروجي ميگيريد ؟ 300 دي پي آي خروجي بگيريد
اون رو وارد ps كرديد توي سند جديد dpi رو 300 بگيريد كه توي چاپ اون حالت رنجه رو نداشته باشيد و مد هم cmyk !!

اگر توي مانيتور رنجه باشه و كيفيتش پايين باشه مطمينا توي چاپ هم خراب ميشه

شما زوم كنيد و چك كنيد همه قسمت ها رو

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا