مشکل در تخصیص حداکثر رم در هنگام رندر گیری

ALI_TAKHTI

Active Member
با درود به همه دوستان عزیز
من به یک سوال و مشکل جالب برخوردم.
در یکی از آموزشهای دوست خوبم عارف عزیز که واقعا لطف داشته بهم یادگرفتم که میشه با رفتن به مسیر render setup---->setting--->dynamic memory limit وقرار دادن عدد صفر بجای مقدار پیش فرض در هنگام رندر گیری سیستم از تمام ظرفیت رم سیستم استفاه کنه
حالا مشکل اینجات که سیستم من 8 گیگ رم داره(cpu corI5 64 mbit) وقتی من عدد رو صفر قرار دادم و در هنگام رندر گیری به مشخصلت سیسم دقت کردم دیدم که 100% cpu درحال کار هست اما فقط 75% رم درگیر هست یعنی نزدیک به 6 گیگ. پس چرا از تمام رم استفاده نکرده ؟ من که رو صفر تنظیم کردم؟ 2گیگ از ظرفیت رم من داره بی استفاده میشه. چرا؟؟؟ این باعث میشه زمان رندر هم بالا بره. دلیل چی هست بنظر شما؟ وچکار کنم تا از تمام ظرفیت رم استفاده شه مثل cpu
سپاس

kambojiye

New Member
دوست عزیز
کاری که شما انجام دادین در حده 8گیگ نبوده اینشالا یه رندر بگیری که 8گیگ رم کم باشه واسش

kambojiye

New Member
نه نبوده زمان رندر محاسباتیه ک سیستم انجام میده تا تنظیماتی که شما دادین رو حاصل کنه
زمانی کله رم مشغول میشه که ابجکت های زیادی تو صفحه داشته باشی
میتونی اینکارو امتحان کنی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.خوبی؟ ببین رم بستگی به صحنه تو داره.وقتی 6 گیگ رمت پر شد یعنی اینکه 2 گیگ دیگه رو ویندوز و برنامه های دیگه اشغال کردن یا اینکه صحنه تو رم بیشتر از 6 گیگ نمی خواد.
من وقتی پروژه هتل رو میزارم رندر 15 گیگ رمم پر میشه!!!
و اینکه اگه صحنه سنگین داری روی داینامیک بزار و عدد رم رو به انداازه رمت بزار.این قضیه صفر رو تست کردم.بعضی جاها بد میکنه سرعت رو.همون عدد رمت بزار.

ALI_TAKHTI

Active Member
سلام.خوبی؟ ببین رم بستگی به صحنه تو داره.وقتی 6 گیگ رمت پر شد یعنی اینکه 2 گیگ دیگه رو ویندوز و برنامه های دیگه اشغال کردن یا اینکه صحنه تو رم بیشتر از 6 گیگ نمی خواد.
من وقتی پروژه هتل رو میزارم رندر 15 گیگ رمم پر میشه!!!
و اینکه اگه صحنه سنگین داری روی داینامیک بزار و عدد رم رو به انداازه رمت بزار.این قضیه صفر رو تست کردم.بعضی جاها بد میکنه سرعت رو.همون عدد رمت بزار.

سلام دادا .قربونت تو. خوبی
یعنی من که 8 گیگ رم دارم بزارم عدد رو روی 8000 ؟

ALI_TAKHTI

Active Member
عارف جان 2 گیگ رم رو هیچ چیز اشغال نکرده .یا cpu metr که چک میکنم 2 گیگ رم ازاد و بی استفاده بود

ALI_TAKHTI

Active Member
فوق العاده بود.استفاده کردم. عجب سیستم خریییییییی داری ها.خ.ش به حالت. من cpu cor i5 8 gig ram دارم. و الیته این خط آخر رو منظورت رو نگرفتم
در مورد استفاده از پردازنده هم تا زمانی که رم شما کاملا پر نشده باشد می توانید روی سرعتش حساب کنید و گرنه کپی اطلاعات روی هارد و برگرداندن به رم کلی زمان رندر را افزایش می دهد.
موفق باشی و سلامت

جدیدترین ارسال ها

بالا