مشکل در تبدیل psd به html

@@Mostafa@@

Member
سلام.
خشته نباشید دوستان.
ببخشید من یه قالب در فقوشاپ طراحی کردم به ابعاد 1024*811 و با اسلاید تکه هاشو مشخص کردم و در گروپ قرار دادم حالا save for web میزنم و png رو انتخاب میکنم و save html and image رو میزنم و سیو میکنم
جای عکس ها درسته همین طور لینک ها تنها مشکای که داره اینه که قالب صفحه رو پر نمیکنه و بکگراند اطرافش خالیه
باید چیکار کنم؟:sad:
لطفا راهنمایی کنید:cry:

jackgonjishke

New Member
سلام.
خشته نباشید دوستان.
ببخشید من یه قالب در فقوشاپ طراحی کردم به ابعاد 1024*811 و با اسلاید تکه هاشو مشخص کردم و در گروپ قرار دادم حالا save for web میزنم و png رو انتخاب میکنم و save html and image رو میزنم و سیو میکنم
جای عکس ها درسته همین طور لینک ها تنها مشکای که داره اینه که قالب صفحه رو پر نمیکنه و بکگراند اطرافش خالیه
باید چیکار کنم؟:sad:
لطفا راهنمایی کنید:cry:
ببینید چون فوتوشاپ فایل هارو به صورت عکس در صفخه اه تی ام مل قرار میده نمیشه اون رو فون اسکرین کرد
اما اگه برای مثال از تصویری استفاده میکنید که زمینه ای سیاه رنگ دارد
می توانید با چند تکنیک این مشکل راحل کنید
اول
هرچیزی که در بین تگ های <body> قرار داره رو داخل [HTMLS]<div class ="divcss"></div>[/HTMLS] قرار بدین
بعد می تونی از

[CSSS]

div.divcss
{
align="center"
}
body
{
background-color="black"
}

[/CSSS]
استفاده کنی
همش فقط کلک طراحیه!:paint:

@@Mostafa@@

Member
آقا درستش کردم فقط فوتر قالبم فول اسکرین نیست تا یه جایی از صفحه رو میگیره کناره هاش خالیه
چیکارش کنم؟

@@Mostafa@@

Member
واسه فول اسکرین کردن فوتر شما فوتر رو به عرض 1 یپکسل و طول (دلخوال) قرار میدی بعدش این کار رو انجام میدی
1.بجای قسمت فوتر در اچ تی ام ال کد زیر رو بذار
HTML Code:

<div id=footer></div>

بین این کد هرچیزی میتونی بذاری
خوب حالا باید یه فایل css در محل فایل اچ تی ام ال بسازی و داخلش این باشه اسم فایل css رو بذار style CSS Code:

#footer { background-image:url(adres tasvir footer); width:***px; background-repeat: repeat-x; }

بعدش در فایل اچ تی ام ال قبل HTML Code:

</head>

این کد رو بذارHTML Code:

<link type="text/css" rel="stylesheet" href="style.css" />

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا