مشکل در : تبدیل عدد به حروف + پاک شدن برنامه بعد از اجرا

Usefi

Member
سلام خدمت همه دوستان . من به دوتا مشکل برخوردم , ممنون میشم دوستان کمکم کنن .
اولین مشکل اینه که من میخوام اعداد رو به حروف تبدیل کنم , از کدهایی که موجوده استفاده کردم و اکثرا این مشکلو داشتن که اگه مثلا بنویسی 120000000001 نمیتونن این عدد رو بخونن . دوستان اگه کدی دارن ما رو هم بی نصیب نذارن .
کمک دومی هم که نیاز دارم اینه که کدی میخوام که بتونه وقتی مثلا روی کامندی روی فرم کلیک شد , برنامه رو کلا حذف کنه .

دستتون درد نکنه . . .

the_king

مدیرکل انجمن
سلام خدمت همه دوستان . من به دوتا مشکل برخوردم , ممنون میشم دوستان کمکم کنن .
اولین مشکل اینه که من میخوام اعداد رو به حروف تبدیل کنم , از کدهایی که موجوده استفاده کردم و اکثرا این مشکلو داشتن که اگه مثلا بنویسی 120000000001 نمیتونن این عدد رو بخونن . دوستان اگه کدی دارن ما رو هم بی نصیب نذارن .

لطفا پیش از ارسال گفتگو، مطالب پیشین انجمن را مطالعه و جستجو کنید، عددی که شما نوشتید صرفا یک عدد
12 رقمی است که توسط تابع ()CDec در متغیر های Variant جا می گیرد. برنامه ای که در این گفتگو معرفی شده اعداد
15 رقمی را هم تبدیل می کند :

تبدیل اعداد صحیح مثبت و منفی به حروف فارسی

کمک دومی هم که نیاز دارم اینه که کدی میخوام که بتونه وقتی مثلا روی کامندی روی فرم کلیک شد , برنامه رو کلا حذف کنه .

دستتون درد نکنه . . .

منظورتون از "برنامه رو کلا حذف کنه" چیه؟ خروج از برنامه؟ حذف فایل اجرایی؟ منظورتون حذف فایلهای پروژه که نیست،
چون تا زمانی که پروژه در داخل محیط ویژوال بیسیک گشوده شده است، نمی توان آنرا حذف کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا