یعنی من الان یه بک آپ کلی بگیرم و اون رو توی هاست جدید ایمپورت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
من توی ایمپورت کردن دیتابیس مشکل دارم و ارور میده. میشه راهنمایی کنید چیکار کنم
شما فول بکاپ بگیرید , دانلود کنید , سپس بیایید از طریق کنترل پانل CPanel اگر هست , قسمت Backup یا Backup Wizrd گزینه Restore رو انتخاب کنید. این یک راه است که من کمتر دیدم کار کنه و اذیت کن است و با سرعت نتی که ما داریم سازگار نیست.
دومی راهی که هست اینه که از مسئول هاست بخواهید .
سومین راهی که هست شما نخست از پوشه اصلی هاست قبلی که احتمالا:
public_html یا www است
یک زیپ بسازید ( به جز پوشه cgi-bin) , سپس اون رو دانلود کنید , بعد آپلود کنید روی هاستتون و از حالت فشرده خارج کنید. متأسفانه این مسئله خوشایند نیست چون ممکنه بکاپ شما حجمی معادل 100 مگابایت داشته باشه و طبیعتاً 100مگابایت دانلود + 100 مگابایت آپلود = 200 مگابایت. (برخی از اسکریپت های رپیدلیچ این امکان رو میده که از یه جا به جای دیگه انتقال داد که من واقعیتش ندیدم و بیشتر شنیدم در انجمن های مختلف که کسانی هم انجام دادند).
بعد از این کار میتونید دیتابیس رو Export کنید یا صدور کنید از PHPMyAdmin در نهایت دیتابیس رو بسازید در هاست جدید و به اون import کنید.
در کل پیشنهاد میکنم از مسئول سرور بخواهید چون وظیفه ایشون است در هر حال انتقال از هاست قدیم به جدید. برخی البته بابتش هزینه میگیرند. (البته امیدوارم که نمایندگی نباشند چون در این صورت این کار رو نخواهند کرد و سر باز خواهند زد.)
مشکلی بود در خدمتم.
موفق باشید.