مشکل در باز شدن و کپی فایل مکس

Aesthete

New Member
با سلام
یکی از دوستان من با یه مشکلی تو مکس برخورده که خواستم برای حلش اینجا از شما کمک بگیرم (متاسفانه سرچ انجمن خراب بود و تاپیک سوالات رو پیدا نکردم این بود که تاپیک جدا زدم)
این دوستم یه کاری رو با مکس 2012 انجام داده و روی دسکتاپش سیو کرده و الان هرکاری میکنه هیچ جا نمیتونه کپی یا Move ش کنه.
یعنی از اون فایل اگه کپی بگیره و جایی پیست کنه دیگه اون فایل دومی باز نمیشه و هنگام بازشدن ارور میده و صفحه خالی مکس میاد.
من حتی save as 2011 هم ازش گرفتم و با مکس 2011 خواستم باز کنم ولی فقط بار اول باز شد و دفعات بعد باز ارور داد و باز نشد.
میشه لطفا راهنمایی کنید و بگید مشکل چیه؟ و چطور میشه برطرفش کرد؟
ممنونم

madmaster_3d

Well-Known Member
یک راهی میگم بعید می دونم درست بشه ولی شاید شد. با برنامه مثلا jet audio روی حالت all files بزار و مسیر دکستاپ رو بده بعد از همون open جت اودیو فایل مکست رو کپی کن. بعد امتحان کن ببین درست شد یا نه

Aesthete

New Member
یک راهی میگم بعید می دونم درست بشه ولی شاید شد. با برنامه مثلا jet audio روی حالت all files بزار و مسیر دکستاپ رو بده بعد از همون open جت اودیو فایل مکست رو کپی کن. بعد امتحان کن ببین درست شد یا نه
مرسی
میگم امتحان کنه
ولی دلیلش چیه؟ نمیدونید؟
چیکار کنه اینطوری نشه؟
اخه همیشه که نمیشه اینطوری فایلو کپی کرد یا فرستاد واسه کسی :(

madmaster_3d

Well-Known Member
این روش که من گفتم برای یک فایلی بود غیر ار مکس. البته شایدم توهم دارم میزنم. ولی یک چیزی مثل این تو ذهنم هست. والا نمی دونم. حالا اگر درست شد این فایل رو کپی کرد دید کار می کنه . یک ویروس کشی با نود 32 بکنه ( اپدیت کنه اول ) بعدن ویندوز رو عوض کنه.

جدیدترین ارسال ها

بالا