مشکل در باز شدن فایل swf

balex_kg

New Member
با سلام
خسته نباشید
من یه گالری عکس ساختم و به من خروجی SWF داده
حالا روی کامپیوتر خودم کار میکنه و روی کامپیوترم سره کار هم همینطور، یعنی کامپیوتر فایل رو هم میشناسه و هم بازش میکنه
ولی در یک کامپیوتر دیگه نمیدونه چطوری بازش کنه! و نمیشناستش!!!
10 ورژن مختلف فلش پلیر، active X فلان و از خود سایت ادوبی چند بار دانلود و نصب کردم ولی نمیخونه!
احتمال داره مشکل از netframework باشه؟ چون روی 2-3 تا کامپیوتری که من امتحان کردم نصب نبودن!
اگه میشه کمک کنید خیلی فوری نیاز دارم!!!!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خیر این مشل فقط از نصب نبدن فلش پلیره Activex مناسب فلش رو روی سیستم نصب کنید یا برنامه آدوبی فلش رو نصب کنید مشکل حل میشه

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
شما فایل مربوطه را در مروگر تست می کنید؟ axtiveX فقط مربوطه به IE می شود آیا فلش پلیر اختصاص مرورگر خود را دریافت کرده اید؟
آیا فلش پلیر stand Alone روی سیستم دارید؟ برای نمایش فایل swf به صورت مستقم می بایست داشته باشید

balex_kg

New Member
سلام دوست من

خیر این مشل فقط از نصب نبدن فلش پلیره Activex مناسب فلش رو روی سیستم نصب کنید یا برنامه آدوبی فلش رو نصب کنید مشکل حل میشه

موفق باشید
سلام، والا من همونطور که گفتم ادوب فلش پلیر چند تا ورژن مختلفش رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم! از ورژن 10 تا همین آخریش که 12 یا 13 باشه
اکتیو ایکس رو هم دقیق یادم نمیاد که نصب کرده باشم یا نه ولی به احتمال زیاد نصب کردم ولی باز هم آیکون فایلم به SWF تغییر نکرد.

شما فایل مربوطه را در مروگر تست می کنید؟ axtiveX فقط مربوطه به IE می شود آیا فلش پلیر اختصاص مرورگر خود را دریافت کرده اید؟
آیا فلش پلیر stand Alone روی سیستم دارید؟ برای نمایش فایل swf به صورت مستقم می بایست داشته باشید

نه عزیزم توی مرورگر نه، من روی کامپیوتر خودم کار میکنه! روی کامپیوتر همکارم کار نمیکنه!!!!!!
من این فایل SWF رو میخوام بدم چند نفر روی کامپیوترهاشون ببینن
برای اینکار که 2 صفحه A4 دستورعمل که نمیخواد =)
فلش پلیر stand Alone رو دیدم یجا ولی نه نصبش نکردم، روی کامپیوتر خودم هم نصب نکردم همینی که شما میگی ولی کار میکنه!!! البته ادوب فلش سی اس 5 رو رو دستگام ریختم که فکر کنم لابلای اون نصب شده این stand Alone و من در جریان نیستم

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام، والا من همونطور که گفتم ادوب فلش پلیر چند تا ورژن مختلفش رو از اینترنت گرفتم و نصب کردم! از ورژن 10 تا همین آخریش که 12 یا 13 باشه
اکتیو ایکس رو هم دقیق یادم نمیاد که نصب کرده باشم یا نه ولی به احتمال زیاد نصب کردم ولی باز هم آیکون فایلم به SWF تغییر نکرد.

نه عزیزم توی مرورگر نه، من روی کامپیوتر خودم کار میکنه! روی کامپیوتر همکارم کار نمیکنه!!!!!!
من این فایل SWF رو میخوام بدم چند نفر روی کامپیوترهاشون ببینن
برای اینکار که 2 صفحه A4 دستورعمل که نمیخواد =)
فلش پلیر stand Alone رو دیدم یجا ولی نه نصبش نکردم، روی کامپیوتر خودم هم نصب نکردم همینی که شما میگی ولی کار میکنه!!! البته ادوب فلش سی اس 5 رو رو دستگام ریختم که فکر کنم لابلای اون نصب شده این stand Alone و من در جریان نیستم
دوست عزیز
خوب حتما می بایست فلش پلیر stand alone روی سیستم مربوطه نصب باشد ، شما نرم افزار فلش رو که نصب کردید خودکار این فلش پلیر هم نصب شده دوست عزیز.

این فلش پلیر در پوشه ای به نام player در محل نصب فلش هست که می تونید روی سیستم های دیگه نصب کنید
توی وب هم می تونید دانلودش را پیدا کنید

ActiveX رو فلش IE و نرم افزارهای دیگر که فلش را نمایش می دهند استفاده می کنند (نرم افزار های که از فرمان های اکتوایکس برای نمایش استفاده می کنند) ، شما فلش پلیر مرورگر را نصب کرده اید و می خواهید توی سیستم فلش را ببینید!

مشکل شما تنها با نصب ساده که دوبار کلیک بر روی پلیر مربوطه می باشد انجام می شود ، توجه داشته باشید که با اجرا یک باره همان مواردی که در پوشه اشاره شده هستند ، نصب انجام می شود و عمل نصب مانند دیگر نرم افزار ها نیست.

موفق و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

balex_kg

New Member
دوست عزیز
خوب حتما می بایست فلش پلیر stand alone روی سیستم مربوطه نصب باشد ، شما نرم افزار فلش رو که نصب کردید خودکار این فلش پلیر هم نصب شده دوست عزیز.

این فلش پلیر در پوشه ای به نام player در محل نصب فلش هست که می تونید روی سیستم های دیگه نصب کنید
توی وب هم می تونید دانلودش را پیدا کنید

ActiveX رو فلش IE و نرم افزارهای دیگر که فلش را نمایش می دهند استفاده می کنند (نرم افزار های که از فرمان های اکتوایکس برای نمایش استفاده می کنند) ، شما فلش پلیر مرورگر را نصب کرده اید و می خواهید توی سیستم فلش را ببینید!

مشکل شما تنها با نصب ساده که دوبار کلیک بر روی پلیر مربوطه می باشد انجام می شود ، توجه داشته باشید که با اجرا یک باره همان مواردی که در پوشه اشاره شده هستند ، نصب انجام می شود و عمل نصب مانند دیگر نرم افزار ها نیست.

موفق و پیروز باشید

خیلی ممنون بخاطر جواب
والا نمیدونستم باید stand alone رو نصب کرد و فقط دونبال فلش پلیر میگشتم و از سایتش دانلود کردم 5 6 بار
خیلی ممنون، امروز امتحان میکنم اگه نشد باز مزاحمتون میشم :green::oops:

++Hadi++

Active Member
وقتی فلش رو نصب می کنی تو خود فولدر برنامه فلش ، یه فولدر به اسم players هست که می تونین تو اون ، فلش پلیر مد نظر رو نصب کنین .

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
توی این آدرس
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Flash CS5\Players
یه فایل هست با نام
FlashPlayer.exe
روی همین دوبار کلیک کنید (این همان فلش پلیر stand alone می باشد)

جدیدترین ارسال ها

بالا