amir_s
Active Member
سلام
در ساخت یک query مشکل داشتم که براتون میگم ...
من تو MySQL دو تا Table دارم ... با نام های Users و Config
من می خوام با استفاده از SELECT بیام و یه سری از کاربر ها رو از users انتخاب کنم ... ولی باید مقدار فیلد credit اون ها کمتر از یه مقدار خاص باشه ...
حالا این مقدار خاص : این مقدار از ضرب "یه عدد که از فیلد num_of_need در همون رکورد بدست میاد" ، در یه مقدار از جدول config بدست میاد .
در جدول config من سه مقدار دارم ... p1_price و p2_price و p3_price ... این ها با توجه به عددی که داخل فایل position در جدول users هست انتخاب میشن ...
حالا میخوام اگر مثلا position طرف 2 بود ، بیاد و حساب کنه که اگر num_of_need اون ضرب در p2_price در جدول config بیشتر از credit اون بود ، اون رو select کنم ...
می خواستم اگر بشه حد اکثر در 2 query این کار انجام بشه .
یک مقدار تا مفهموم توضیح دادم ... ببخشید اگر زیاد نوشتم ...
اگر جاییش مبهمه بگید بیشتر توضیح بدم ....
ممنون از شماییه که می خونید و جواب میدید .
در ساخت یک query مشکل داشتم که براتون میگم ...
من تو MySQL دو تا Table دارم ... با نام های Users و Config
من می خوام با استفاده از SELECT بیام و یه سری از کاربر ها رو از users انتخاب کنم ... ولی باید مقدار فیلد credit اون ها کمتر از یه مقدار خاص باشه ...
حالا این مقدار خاص : این مقدار از ضرب "یه عدد که از فیلد num_of_need در همون رکورد بدست میاد" ، در یه مقدار از جدول config بدست میاد .
در جدول config من سه مقدار دارم ... p1_price و p2_price و p3_price ... این ها با توجه به عددی که داخل فایل position در جدول users هست انتخاب میشن ...
حالا میخوام اگر مثلا position طرف 2 بود ، بیاد و حساب کنه که اگر num_of_need اون ضرب در p2_price در جدول config بیشتر از credit اون بود ، اون رو select کنم ...
می خواستم اگر بشه حد اکثر در 2 query این کار انجام بشه .
یک مقدار تا مفهموم توضیح دادم ... ببخشید اگر زیاد نوشتم ...
اگر جاییش مبهمه بگید بیشتر توضیح بدم ....
ممنون از شماییه که می خونید و جواب میدید .
آخرین ویرایش: