مشکل در ایجاد صفحه و...

سلام

من به تازگی با برنامه Visual Studio 2008 آشنا شدم. و از سی دی آموزشی استفاده می کنم. من الان با مشکلی روبرو شده ام: در سی دی آموزشی به درسی رسیده ام که ابتدا گفته است که صفحه ای با پسوند master مثلا: main.master ایجاد کنم و سپس به صفحه اصلی یعنی default.aspx بشوم و سپس وارد source آن بشم و کد زیر را بین کدهایی اضافه کنم:
MasterPageFile ="~/main.master"

که در تصویر زیر مشخص کرده ام:

http://img.majidonline.com/pic/178323/1.JPG

اما بعد از اضافه کردن کد بالا و رجوع به قسمت design صفحه با ارور زیر مراجعه میشوم:

http://img.majidonline.com/pic/178324/2.JPG

در صورتی که باید همانطور که در سی دی آموزشی نشان داده - باید صفحه این شکلی بشه:

البته در سی دی آموزشی از visual 2005 اسفاده شده - که فکر نکنم از تفاوت نسخع باشه... نمیدونم... و حدس میزنم که شاید این قسمت چون باید به server برنامه وصل بشه که شاید وصل نمیشه و این ارور را میده... نمیدونم شاید شما با این ارور ها مواجه شده اید... لطفا مرا راهنمایی کنید که برای بر طرف کردن این ارور چه کار کنم.

با تشکر

mahdimokhtaryi

New Member
سلام.منظور کتاب ایجاد یک صفحه masterبوده.شما بهتره به صورت ویزاردی یک masterpageایجاد کنید سپس برای صفحه default, مستر پیج مورد نظر را انتخاب کنی.

MDP

Well-Known Member
کاربر "farshadtik" عزیز اول از همه ورودتون رو به سایت مجید آنلاین تبریک و خوش آمد می گم.

/

برای سوالتون هم باید بگم که اون کد به موتور ASP.Net میگه که : اطلاعاتی رو از فایلی به اسم main.master بخونه.

حال اگه اون فایل وجود نداشته باشه محیط IDE ( همون محیط طراحی ) چیزی برای نمایش نداره و به اون شکل در میاد.

شما باید یک مستر پیج به پروژه اضافه کنید و سپس یه دور به منوی Source برید و برگردید.

این جوری مشکل شما مرتفع میشه.

بازم سوالی بود در خدمتم.

موفق باشید.

:rose:

tarhebartar

Member
خودت دستی بهش فرمت و غیره نده.

موقعی که می خوای یک آیتم جدید به پروژت اضافه کنی بزن مستر پیج و وقتی که ساختیش یک place holder بهت میده که وقتی مثلا برای test.aspx اون مستر رو میزاری محتویات test.aspx رو داخل اون place holder می زاره.

در حقیت هموم place holder رابط مستر با صفحه است.

و اینکه هر وقت خواستی یک صفحه بسازی باید تیک مستر پیج رو بزنی و از توی فولدرت همون مستری که ساختی رو انتخاب کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا