مشکل در انتخاب سخت افزار

Parsa.Kh

Member
دوستان سلام . مثل همیشه مشکل .
اصلی ترین مورد نیازها برای طراحی و گرافیک در زمینه سخت افزار چیه ؟
من هر چی فکر چیزی بیش از Pen tablet و Color calibrator و space navigator یادم نیومد.
البته از space navigator چیز زیادی هم نمی دونم اگر می دونید کمکم کنید.
راستی چه مشخصات Pc ای به من پیشنهاد می کنید که فوق العاده حرفه ای و برای گرافیک پیکسلی و دو بعدی تمام نیازها رو در حال حاضر برآورده کنه .
ضمنا این رو هم بگم که اون کامپیوتر رو برای کارای طراحی در یک شرکت چاپ آتدور می خوام
متشکرم:)

آخرین ویرایش:

ARAsoftware

Member
در مورد سخت افزار انتخابای زیادی تو بازار هست

ولی از نظر کلی فتوشاپ و برنامه های دو بعدی نیاز شدید به حافظه (RAM) دارن و در درجه دوم کارت گرافیکی که ازOpenGl و ترجیحا از آخرین ورژن DirectX پشتیبانی کنه و در درجه بعدی CPU

البته یه نکته ای درباره کارت گرافیک و OpenGl هست که لازم میدونم بگم و اونم اینه که جدیدا ( شاید من جدیدا بهش برخوردم) فناوری جدیدی به نام OpenCl اومده که ترکیبی از OpenGL و OpenAl

و با آپدیت کردن درایور کارت گرافیک ( واسه خودم ATI HD radeon 5770 هستش) به جای درایور OpenGl درایور OpenCl نصب میشه که دیگه قابلیت هایی که فتوشاپ داره و با OpenGl کار میکنن از کار میفته
مثل چرخش و سر خوردن عکس وقتی با ابزار دست جابجاش میکنی و...:mad:

امیدواریم در نسخه های بعدی این ناهماهنگی هم درست بشه تا بتونیم از امکاناتش لذت ببریم :sad:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
قبل از هر چیزی شما باید بودجه ای که میتونید در نظر بگیرید رو مشخص کنید بعد متناسب با اون بودجه بهتون پیشنهاد بشه.

ولی چیزی که هست اینه که شما میخواید با این سیستم کار گرافیکی و در سطح سنگین انجام بدین به همین خاطر اساسی ترین
مواردی که باید بهش توجه کنید بنظر من 4 مورد هست. اول از همه رم سیستم که حداقل 4 گیگ باشه و اگر 8 گیگ باشه خیلی بهتره.
بعد سی پی یو هست که خیلی مهمه. هر چی قوی تر باشه کار براتون راحتتر خواهد بود. بعدش کارت گرافیک هست که amirstudio
توضیحات خوبی دادن و در آخر هم مانتیور هست که سعی کنید مانیتوری بگیرید که خوب کالیبره بشه و زمان پاسخگویی خوبی داشته باشه.
اگر به توضیحات مربوط به مانیتور دقت کنید یه گزینه شبیه به 1000000:1 یا 2000000:1 یا ... داره. به این میگن زمان پاسخگویی ِ مانیتور.
هر چقدر زمان عدد سمت چپی بزرگتر باشه اون مانیتور برای کارای گرافیکی مناسب تر هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا