مشکل در افزایش سایز تصویر

hanigol

New Member
سلام من یه چند تایی پاکت نامه طراحی کردم با ابعاد 11*29 که اشتباه به جای اینکه ابعاد رو به cm بذارم رو mm بود حالا نمیدونم باید چی کار کنم یعنی از image size میتونم به اون سایز برسم؟امتحان کردم نشد البته اعداد دقیقش رو نمیدونم ,یه کار دیگه هم کردم new با ابعاد موردنظرم باز کردم بعد اون عکسو انتقال دادم ولی به نظر میرسه کمی تار شده اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار خاصی نمیتونید انجام بدید متاسفانه!
چون به هر حال بزرگ کردن سایز عکس در فتوشاپ باعث افت کیفیت میشه.
باید از اول طراحی کنید. مخصوصا اینکه میخواید چاپشون کنید و کیفیت خیلی مهمه

main

Well-Known Member
سلام من یه چند تایی پاکت نامه طراحی کردم با ابعاد 11*29 که اشتباه به جای اینکه ابعاد رو به cm بذارم رو mm بود حالا نمیدونم باید چی کار کنم یعنی از image size میتونم به اون سایز برسم؟امتحان کردم نشد البته اعداد دقیقش رو نمیدونم ,یه کار دیگه هم کردم new با ابعاد موردنظرم باز کردم بعد اون عکسو انتقال دادم ولی به نظر میرسه کمی تار شده اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمکم کنه

فک کنم باید دوباره طراحی کنی.
موفق باشی

Leoric

Member
ببین اگه واقعا حیاتیه یه راه حل براش سراغ دارم ! . وکتور مجیک ! یک سایته ، حاوی برنامه ای برای ایجاد تغییرات در ساختار پیکسلی عکسه

! این سایت قابلیت تبدیل عکس پیکسلی به وکتور رو داره . اگه اونجوری که می گی یک پاکت طراحی کردی و البته اگه تک رنگ یا (رنگ های

ثابت و نه Gradian باَشه) استفاده از این سایت رو بهت پیشنهاد می کنم !
vectormagic.com

hanigol

New Member
نه دوست عزیز نمیخوام چاپش کنم فقط به عنوان کار عملی باید تحویل استاد بدم و روش خیلی کار کرده بودم دیگه وقتی هم ندارم بخوام دوباره طراحیش کنم یعنی اگه انتقال بدم به new جدید امکان داره استادم بفهمه؟
ممنون از بابت سایت استفاده کردم ولی خیلی کیفیتش کم شد حتی بیشتر از اینکه تو یه new بردم

Leoric

Member
منظورت از کیفیت چیه ! مگه میشه وکتور بی کفیت بشه !من گفت این در صورتی جوابگو که طرح تک رنگ باشه !

hanigol

New Member
طرحم تک رنگ نیست وقتی تو اون سایت تغییر دادم و با image ready بازش کردم سایه ای که به فونت داده بودم کاملا پخش شده

1991i

Member
هیچ چاره‌ایی نیست دوست عزیز :( بن‌بسته! یا باید کیفیت کم و قبول کنید یا دوباره طراحی کنید.

سلام.متاسفانه باید دوباره طراحیش کنی.
اما توکورل ایمپورتش کن بع دبا یه سایز بزرگ و رزولوشن بالا اکسپورتش کن . خییییلی بهتر از اینه که تو فتوشاپ بزرگش کنی.

جدیدترین ارسال ها

بالا