مشکل در اسکریپت Php

pckiller

Member
با سلام
من پس از نصب یک PHP در آدرس www.freeup.ir پس از نصب سایت درست کار میکند اما پس از اعمال تغیرات مثل تغییر پسورد و تایتل و آدرس سایت در پنل مدیزیت به مشکل بر میخرد و ارور های زیر را نمایش میدهد

Warning: include(./lang/Persian.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/freeup/public_html/header.php on line 13

Warning: include() [function.include]: Failed opening './lang/Persian.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/freeup/public_html/header.php on line 13

Warning: include(./lang/Persian.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/freeup/public_html/pages/upload.php on line 12

Warning: include() [function.include]: Failed opening './lang/Persian.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/freeup/public_html/pages/upload.php on line 12

خواهش میکنم هرچه سریع تر مشکل من رو رفع کنید ممنون

آخرین ویرایش:

pckiller

Member
دوست عزیز
من از این جور چیزها سر در نمی یارم
اگه میشه واضح تر بیان کنید
ممنون

learnt

Member
دوست گرامی CMS یعنی همون برنامه php که نصب کردی . اسمش چیه ؟ و از کجا آوردی ؟
بعدش خط 13 از فایل /header.php را کپی کن اینجا

pckiller

Member
با سلام
این خط 13 البته تو برنامه دریم ویور
include("./lang/$language.php");
از سایت www.p30network.com
گرفتمش
یه سیستم آپلود سنتر میباشد MINI File Host

learnt

Member
اینجوری که بنظر میاد مشکل در قسمت زبان سایت هست شما زبان را رو انگلیسی بزار ببین درست میشه یا نه

pckiller

Member
دیگه وارد بخش تنظیمات نمیشه
دوست من آخه بد از این که نصبش کردم این مشکل رو نداشت بد از این که به قسمت تنظیماتش رفتم و تنظیمات رو تغییر دادم اینجوری شد
اگه میتونی با ایدی من تماس بگیری خوب میشه من الان بالام pc.killer_pc

pckiller

Member
مشکل حل شد

دوست من مشکل حل شد
فارسی کننده این اسکریپ نام فایل رو با P بزرگ نوشته بوده در صورتی که با p کوچیک آدرس داده بوده به خواطر همین هم سایت درست کار نمیکرد:D:wink:
ممنون
اگه خواستی با ایدی من تماس بگیر
اگر کسی از دوستان این اسکریپت رو خواست به ایدی من پیام بده
ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا