مشکل در استفاده از کاربران سیستم smf

vahid_3d

Active Member
سلام.
من سیستم لوگینم برای رمزهای md5 ای که خودم وارد می کنم، خوب کار می کنه، ولی اومدم و اطلاعات رو از کاربرانی که تو SMF ( سیستم انجمن های گفتگو ) هستند استفاده کردم، و نمی تونه بخونه. نمی دونم، مگه اس ام اف از نوع دیگری از رمزگذاری استفاده می کنه؟
راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sharktech

کاربر فعال
همیشه که از md5 خالی استفاده نمیشه !

بعضی وقتها برای افزایش امنیت از salt به همراه md5 استفاده میشه که این salt یه رشته اضافی هست که به رمزکاربر اضافه میشه و بعد هش میشه و در دینابیس ذخیره میکنه.

P.H.P

Member
سلام.
من سیستم لوگینم برای رمزهای md5 ای که خودم وارد می کنم، خوب کار می کنه، ولی اومدم و اطلاعات رو از کاربرانی که تو SMF ( سیستم انجمن های گفتگو ) هستند استفاده کردم، و نمی تونه بخونه. نمی دونم، مگه اس ام اف از نوع دیگری از رمزگذاری استفاده می کنه؟
راه حل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

function & string که برای رمزگذاری پسورد سیستم ورود به SMF نوشته شده رو پیدا کن و از همون استفاده کن

موفق

vahid_3d

Active Member
function & string که برای رمزگذاری پسورد سیستم ورود به smf نوشته شده رو پیدا کن و از همون استفاده کن
منم رفتم از تو قسمت لوگینش بیرون بکشم. ولی انواع توابعی رو ردیف کرده بود که گیج شدم. نمی شه تو اینترنت یه سرچی بزنید ببینید تابعش چیه؟ چون من نمی دونم چی باید سرچ کنم، اصلا

P.H.P

Member
نیازی به این کار نیست، input پسورد که ارسال میشه رو پیدا کن ببین به چه صورت کد میشه

vahid_3d

Active Member
از تو فروم این سیستم پیداش کردم :
PHP:
function md5_hmac($data, $key)
{
	$key = str_pad(strlen($key) <= 64 ? $key : pack('H*', md5($key)), 64, chr(0x00));
	return md5(($key ^ str_repeat(chr(0x5c), 64)) . pack('H*', md5(($key ^ 	str_repeat(chr(0x36), 64)). $data)));
}
ولی خوب نیازی به این تابع نیست.
الان از این دستور استفاده کردم، داره کار می کنه.
PHP:
$hash = sha1($username.$password);
 $sql = "SELECT * FROM `$db_table` WHERE `$db_rowofuser` = '".$username."' AND `$db_rowofpass` = '".$hash."'" or die(mysql_error());
و الان داره کاری می کنه. ممنون از همگی به خاطر راهنمایی هاتون

جدیدترین ارسال ها

بالا