مشکل در استفاده از فایلهای موشن کپچر

moazeni

New Member
سلام اساتید خسته نباشید
بنده تازه ریگینگ یاد گرفتم و یک بایپد را به یک مدل آماده با مدیفایر اسکین ریگ کردم. اکنون دو سوال داشتم.
1- میخواستم لطف کنید و ریگمو که ضمیمه کردم ملاحظه کنید و اشکالی اگر هست بفرمایید.
2- فایل دومی که ضمیمه کردم مربوط به یک موشن کپجر آماده با فرمت bvh هست. زمانی که این موشن کپچر را روی بایپدی که ریگ کردم، لود میکنم، متاسفانه سایز بایپد 7-8 برابر بزرگتر از مدلم میشه و کلا کار را به هم میریزه. در ضمن در کادر اولیه تنظیمات لود موشن کپچر scale factor را روی حداقل آن یعنی 1 تنظیم می کردم و باز هم همین مسائل پیش می آمد. میخواستم بدونم که برای این کار آیا قلق خاصی وجود داره یا اصلا این موشن کپچر ها به این شیوه قابل استفاده هستند یا خیر؟
لینک کمکی در صورت دانلود نشدن از مجید آنلاین:
فایل مدل ریگ شده
http://s4.picofile.com/file/7833115264/BWom0001_M3_CS1.max.html

فایل موشن کپچر
http://s1.picofile.com/file/7833124408/01_01.bvh.html

پیشاپیش از توجه شما متشکرم

پیوست ها

• model&bvhfile.rar
    885.7 کیلوبایت · بازدیدها: 28

nc_hamid

Member
سلام
اسکین یه کار وقت گیر و دقیقه هر چی بیشتر کار کنی نتایج بهتری می گیری الان اگه دقت کنی تو قسمت زانو و لگن دچار مشکلی ( کلا دامن اسکین راحتی نداره !)
اما اشکال اساسی که تو کار هست مربوط به کف پاهاست .
کف پا باید رو زمین قرار بگیره . درسته پاشنه پا کاراکتر بالاست اما مرکز ثقل پا که عوض نشده برای همین کف پا اشتباهه . برای اینکه مساله رو درک کنی یه راه رفتن معمولی به کاراکتر بده ببین چه جوریه

برای فایل موشن کپچر هم من اطلاعات کمی دارم . اما من فایل رو روی یه بایپ خام هم که گذاشتم باز هم ارور میده و اسکیل به هم می ریزه . با یه فایل دیگه امتحان کنی فکر کنم درست باشه

moazeni

New Member
خیلی متشکرم آقای nc_hamid
روی مواردی که فرمودید کار میکنم امیدوارم بتونم اصلاحش کنم. راستی از دوستان اگر کسی می تونه این مشکل موشن کپجر را رسیدگی کنه که به چه صورت باید به صورت صحیح لود بشه ممنون میشم.

moazeni

New Member
مسئله موشن کپچر هم حل شد. گفتم اینجا بذارم اگه کسی مثل من گیر کرد بدونه چیکار کنه. فقط کافیست پس از لود کردن موشن کپجر، مقدار هایت یا همون ارتفاع قد بایپد را از قسمت استراکچر کاهش دهید و به حد قبلیش بازگردانید مشکل حل می شود.
متاسفانه اساتید ضعیف یاری می دهند. ما ز یاران چشم یاری داشتیم ...

جدیدترین ارسال ها

بالا