مشکل در از بین رفتن کاربران

aloke

Member
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی می تونه من را رهنمایی کنه که چه طور میشه در سیستمی که هیچ کاربری ندارد و حتی
administrator آن هم از بین رفته وارد شد .
خودم به فکر افتادم که کاربر جدید ی را توسط Dos ایجاد کنم می خواستم بدونم کسی میتونه به من بگه چطور میشه :
1 ) به طور مستقیم و بدن استفاده از محیط ویندوز وارد Dos شد .
2 ) و چه طور میشه در Dos کاربران جدید اضافه کرد . ( دستوراتش را اگه ممکنه بنویسید )

موفق باشید .

dbboy

Member
سلام دوستان می خواستم بدونم کسی می تونه من را رهنمایی کنه که چه طور میشه در سیستمی که هیچ کاربری ندارد و حتی
administrator آن هم از بین رفته وارد شد .
خودم به فکر افتادم که کاربر جدید ی را توسط Dos ایجاد کنم می خواستم بدونم کسی میتونه به من بگه چطور میشه :
1 ) به طور مستقیم و بدن استفاده از محیط ویندوز وارد Dos شد .
2 ) و چه طور میشه در Dos کاربران جدید اضافه کرد . ( دستوراتش را اگه ممکنه بنویسید )

موفق باشید .

ابتدا شما سعی می کنی که از خود windows که من فرض میکنم xp باشه یک shell بگیری یا همون command prompt که بتونی دستور داخلش تایپ کنی .برای این کار در هنگام بوت windows کلید F8 رو بزن و با گزینه command prompt بیا بالا .اگر خوش شانس باشی و بهت shell بده میتونی خیلی راحت با دستورهای زیر کاریر خود رو اضافه کنی :
[LTR]net user <username> /add
like this :
net user dbboy /add
[/LTR]
حالا اگر بد شانس بودی یا ید از windows recovery console استفاده کنی که قبل از اون 2 راه آسون تر پیشنهاد می کنم یا از سی دی ERD Commander استفاده کن که یک سی دی بوت می باشه و محیط ویندوز رو برات می یاره و میتونی براحتی کاربر جدید add کنی .یا اگر دسترسی نداری سی دی windows بزار برای نصب و در صفجه آبی اول گزینه repair رو بزن تا خودش windows رو تعمیر کنه و اطلا عاتتم پاک نشه .
امیدوارم موفق باشی .
نتیجه کار رو بگو .

aloke

Member
سلام
خیلی ممنونم درست شد فقط سطح دسترسیش limited می باشد .
اگه نکته ای هم در این باره میدونید یک توضیحی بدید .
بازم متشکرم

dbboy

Member
سلام
خیلی ممنونم درست شد فقط سطح دسترسیش limited می باشد .
اگه نکته ای هم در این باره میدونید یک توضیحی بدید .
بازم متشکرم

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی دسترسی Admin رو نداری؟
سعی کردی با safe mode بیای بالا و امتحان کنی که می تونی دسترسی admin , یا user admin داشته باشی .
ولی در هر حال من طریقه admin کردن دسترسی یک user رو برات اینجا می نویسم امیدوارم که همین باشه :
شما بعد از اینکه user رو ساختی با دستوری که گفته بودم :
[LTR]net user <username> /add
like this :
net user dbboy /add

[/LTR]
توسط دستور زیر user خود رو دسترسی Administrator بهش می دی :
[LTR]net localgroup <group> <username> /add
Like this :
net localgroup Administrators dbboy /add
[/LTR]
دقت کن که اسم گروه administrators است .s آخر اون رو فراموش نکن .
و در آخر می تونی گروه users رو برای اون کاربری که ایجاد کردی پاک کنی (البته پاک نکنی هم مشکلی پیش نمیاد .)
[LTR]net localgroup users dbboy /delete[/LTR]
مشکلی داشتی حتما بگو
شاد/پیروز و موفق باشی .

جدیدترین ارسال ها

بالا