مشکل در ارتباط با دیتا بیس --- ASP.Net - SQL2005

bryant8

New Member
با سلام

من یه وب-سایت با ASP.Net -- C# نوشتم که هنگام اجرای لوکال مشکلی نداره و با DB درست ارتباط برقرار میکنه ولی وقتی اپلوادش کردم مشکلاتش شروع شده.

الان Error زیر رو میده:
Login failed for user 'XXXX'.

این در حالی هست که User-Password و permission ها رو ۱۰۰۰۰ بار چک کردم و همشون درست هستن

میدونم که اشکال از Connection String هست، ولی نمیدونم چیکارش کنم دیگه!!!!!!
Connection String :
Data Source=.\SQLExpress;Integrated Security=true; AttachDbFilename=|DataDirectory|\mydb.mdf;User Instance=true;

این رو هم امتحان کردم :
Server=(local)\SQLEXPRESS;User ID=[userName];password=[password];Database=[databaseName];Persist Security Info=True

ولی جواب نمیده و همون اشکال رو همش میگیره
لطفا اگه کسی میتونه کمکم کنه

MDP

Well-Known Member
کانکشن استرینگ شما درسته.مشکل رو از سرور منیجر پیگیری کنید.احتمالان مشکلی با ورژن دیتابیس شما دارن.

sepidweb

Member
از connection string دوم استفاده کنید و به جای (local)\SQLEXPRESS مقدار نام دامنه خود را قرار دهید. مثلا اگر دامنه شما roointan.ir باشد ، باید از این استفاده کنید:
"Data Source=roointan.ir;Initial Catalog=databaseName;Uid=user;Pwd=pass;"
یا می توانید از این استفاده کنید:
"Data Source=localhost;Initial Catalog=databaseName;Uid=user;Pwd=pass;"
چیزی که باید به آن توجه کنید آن است که روی سرور معمولا sqlexpress نصب نمی کنند، و نام آن را معمولا sql2005 یا sql2008 می گذارند. ولی نیازی نیست نام آن را تعیین کنید، تعیین آدرس سرور معمولا کفایت می کند.

bryant8

New Member
پاسخ

از connection string دوم استفاده کنید و به جای (local)\SQLEXPRESS مقدار نام دامنه خود را قرار دهید. مثلا اگر دامنه شما roointan.ir باشد ، باید از این استفاده کنید:
"Data Source=roointan.ir;Initial Catalog=databaseName;Uid=user;Pwd=pass;"
یا می توانید از این استفاده کنید:
"Data Source=localhost;Initial Catalog=databaseName;Uid=user;Pwd=pass;"
چیزی که باید به آن توجه کنید آن است که روی سرور معمولا sqlexpress نصب نمی کنند، و نام آن را معمولا sql2005 یا sql2008 می گذارند. ولی نیازی نیست نام آن را تعیین کنید، تعیین آدرس سرور معمولا کفایت می کند.

با سلام
مشکل من هم دقیقا این هست که این سرور sqlexpress داره و منو به این وضع و سردرگمی انداخته!!!
این نوع connection string که شما گفتید، اولین چیزی هست که به ذهن میاد و در مورد مساله من، مدتها پیش این رو امتحان کردم.
بازم ممنون از وقتتون :rose:

majid_a95

Active Member
فکر کنم باید تو Sql server سطح دسترسی به بانک رو به این کاربر بدین! این کارو کردین؟
من سریع میگم:
راست کلیلک روی DB و انتخاب properties
حالا کادر premission و کاربر مورد نظر رو انتخاب کن وتمام تیک های سطح دسترسی این کاربر رو تیک بزن!!

• Like
Reactions: MDP

جدیدترین ارسال ها

بالا