مشکل در ارتباط اوید لیکویید و افتر افکت برای سانسور کردن یا افکت دادن ؟

1q1q

New Member
با سلام و تشکر مدیران و دوستان عزیز ببخشید می خواستم بدانم که ایا می توان ابتدا با نرم افزار after effect تغییرات و افکتهایی روی فیلم ایجاد کرد و بعد ان را وارد نرم افزار avid liquid کرد و بعد هر کاری خواستیم با ان بکنیم . اخه من در نرم افزار avid liquid برخی افکتها به خصوص یکی از انها که من خیلی به ان نیاز دارم مثلا در برخی فیلمها که از صدا و سیما پخش می شود دیده اید که چگونه برخی قسمتهای بازیگران را می پوشانند تا دیده نشود من بیشتر دنبال این مورد هستم اگر می شود لطف کنید کمکم کنید با تشکر:rose::rose::rose:

هيچ فرقي نميكنه
شما ميتونيد اول اون جاهايي كه ميخوايد در اصلاح بپوشونيد يا حالا هر تغير ديگه اي دوست داشتيد بديد رو اعمال كنيد حالا ب انرم افزار افتر افكت ، بعد براي تدوينش ميتونيد از نرم افزارهاي مثله avid liquid ,EDIUS 6 و ادوب پريمير استفاده كنيد
موفق باشيد :paint:

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اول ادیتتون رو بزنید
می تونید سکانستون رو تقریبا از هر نرم افزار ادیت وارد افتر افکت کنید و.... .
حتی می تونید با mocha و avid media composer کارتون رو انجام بدید /.

farhad8694

Active Member
سلام
دوست خوبم تو لیکویید به اون معنی که شما گفتید نمیتونید جایی رو بپوشونید چون این قابلیت رو نداره . و مسک هم تو لیکویید وجود نداره .
اگر میخای مثلا پلاک ماشین یا آرمی رو حذف کنی میتونی از افکت 2D Editor CPU استفاده کنی و Crop کنی و برای این کار باید یه داپلیکیت از لایت بگیری و روی لایه بالا این افکت رو بندازی و کراپ کنی .
اون کارهایی هم که میبینی تو سازمان درست میشه فقط ادیت و صدا گذاریش با لیکوید هست چون لیکویید نه مسک داره و نه اکسپورتی که بتونی توسط اون سکانستو ببری تو افتر ، مگر اینکه از Avid Media Composer استفاده کنی و AAF اکسپورت بگیری و سکانستو ببری تو افتر یا هر نرم افزار دیگه . این ضعف های اوید لیکویید هم به خاطر اینه که 6 ساله دیس کانتینیو شده و از ورژن 7.2 به بعد دیگه آپدیتی نداشته و دلیل اینکه هنوزم داره از لیکوید استفاده میشه به خاطر اینه که هم راحت میشه باهاش ادیت کرد صدا گذاری کرد و مهم تر از همه اینه که امنیتش حرف نداره و تقریبا محاله که توش پروژت بپره .

جدیدترین ارسال ها

بالا