The Gladiator
Member
[FONT="]سلام[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]من این دستور رو توی صفحه کدم برای اتصال به دیتا بیس [/FONT]my sql[FONT="] نوشتم[/FONT]
[FONT="]ولی از همون اول این پیغام رو بهم میده[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]حالا فعلا کاری به بهینه سازی امنیتی و این جور چیزا نداریم فعلا می خوام فقط وصل شه[/FONT]
[FONT="]در ضمن من از [/FONT]easy php [FONT="] استفاده می کنم و هیچ پسوردی هم ست نکردم[/FONT]
[FONT="]احیانا گزینه ای نداره به تنظیمات [/FONT]default[FONT="] برگردونمشون؟؟[/FONT]
[FONT="]نمی دونم چه کنم خواهشا کمک کنید؟؟؟[/FONT]
ممنون
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]من این دستور رو توی صفحه کدم برای اتصال به دیتا بیس [/FONT]my sql[FONT="] نوشتم[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
کد:
<?php
$db=mysql_connect("localhost","root","");[/LEFT]
[LEFT]mysql_select_db("D_news",$db);[/LEFT]
[LEFT]?>
کد:
Warning: mysql_connect() [[URL="http://localhost/111News%20Agency/fa/function.mysql-connect"]function.mysql-connect[/URL]]: Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO) in C:\Program Files\EasyPHP 3.0\www\111News Agency\fa\Connect to db.php on line 2
Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in C:\Program Files\EasyPHP 3.0\www\111News Agency\fa\Connect to db.php on line 3
[/FONT]
[FONT="]حالا فعلا کاری به بهینه سازی امنیتی و این جور چیزا نداریم فعلا می خوام فقط وصل شه[/FONT]
[FONT="]در ضمن من از [/FONT]easy php [FONT="] استفاده می کنم و هیچ پسوردی هم ست نکردم[/FONT]
[FONT="]احیانا گزینه ای نداره به تنظیمات [/FONT]default[FONT="] برگردونمشون؟؟[/FONT]
[FONT="]نمی دونم چه کنم خواهشا کمک کنید؟؟؟[/FONT]
ممنون