[سوال] مشکل در ادیت لیست باکس سرچ نمونه SQL از MahmoodM30

شروع موضوع توسط naraghinaraghi ‏25 سپتامبر 2012 در انجمن برنامه Multimedia Builder

  1. naraghinaraghi

    naraghinaraghi New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام دوستان من اون نمونه اس کیو ال از کاربر خوب مجید آنلاین MahmoodM30 رو ادیت کردم تا کد هاشو بخونم ، حالا به این دو مشکل بر خوردم ؛

    - تا وقتی روی ادیت باکس کلیک نمیکنی و چیزی نزنی نمیاره ، لیست رو نمیاره یا هاید میکنه ، چه طور میشه اون لیست ثابت بشه (مثل وقتی کاراکتر هایی را که تایپ کردی رو پاک میکنی همه نام ها رو توی اون لیست میاره و فیلتر نمیکنه) اون طور بشه و وقتی سرچ میکنی مثل الان باشه.
    - و مشکل بعدی این هست که وقتی روی اون آیتم ها در لیست باکس کلیک میشه ، اسم رو میاره و وقتی کد رو از On Selection لیست باکس حذف می کنی دیگه اون اطلاعات رو نمیتونه از دیتابیس لود کنه.

    - پروژه در پیوست ها هست و میتونید به کد ها نگاهی بیاندازید. (
    فکر می کنم از اون تعریف updatesell باشد یا Rows که وقتی مقدار بالای صفر دارد لیست را شو میکند.)

    ممنون
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط naraghinaraghi در ‏25 سپتامبر 2012
  2. sajadms

    sajadms Member

    ارسال‌ها:
    178
    تشکر شده:
    92
    امتیاز دستاورد:
    16
    خب دوست عزیز واسه اینکار شما یا باید در نوع جستوجو کردنتوت یه تجدید نظری انجام بدین یا باید ابتدا بعد از انتخاب نوع جستوجو یعنی جستو جو براساس نام نام خانوادگی یا کد ملی یه اسکریپت واسه دریافت کلیه مقادیر فیلدها رو از دیتابیستون با انتخاب چک باکس ها اجرا کنید(دستورات دریافت مقدار فیلد های دیتا بیس رو می تونید تو پست آموزش دستورات sqllite قسمت پست های مهم انجمن دریافت کنید ) یعنی بجای فیلتر کردن اسامی بر طبق حروف الفبایی که وارد می کنین همه ی رکورد ها رو تو لیست نمایش بدین و این اسکریپت جستو جو رو باید همین جوری که هست تو قسمت تغییر ادیت باکستون اجرا کنید
    امید وارم متوجه شده باشن
     
    آخرین ویرایش: ‏25 سپتامبر 2012
    نوشته شده توسط sajadms در ‏25 سپتامبر 2012
  3. naraghinaraghi

    naraghinaraghi New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام ، دوست عزیز ، اصلا من مشکلم سرچ نیست ، من مشکلم اینه که لیست باکس تا وقتی روی اون ادیت باکس نمیری نمیاد. فکر می کنم از اون دستور if برای لیست باکس باشد ، ممنون میشم اگر وقت بگذارید و کد ها رو یک نگاه باندازید. واقعا یک دنیا ممنون میشم.
     
    نوشته شده توسط naraghinaraghi در ‏25 سپتامبر 2012
  4. sajadms

    sajadms Member

    ارسال‌ها:
    178
    تشکر شده:
    92
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوست عزیز اگه دقت کرده باشین منم تو پست بالا نگفتم مشکل شما جستجو تو دیتابیس هست گفتم روش جستوجو رو باید عوض کنید یعنی اینکه بجای جستوجو وفیلتر کردن مقادیر دریافتی همه رو کامل تو لیست ویو نمایش بدین
    پایین نمونه برنامه رو واستون آماده کردم چک کنین فک کنم این همون چیزی باشه که مد نظر شماست
     

    پیوست ها:

    نوشته شده توسط sajadms در ‏26 سپتامبر 2012
  5. naraghinaraghi

    naraghinaraghi New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    دمت گرم ، دوست عزیز ، من واقعا از شما ممنونم ، فقط یه مشکل دارم که اگه بتونید کمکم کنید ، واقعا ازتون ممنون میشم ، فقط وقتی روی صفحه کلیک می کنی ،لیست باکس میره ، من این پست رو ندیده بودم و در پیام خصوصی اشتباه پیام دادم ، ببخشید ، از جوابتون هم متشکرم.
     
    نوشته شده توسط naraghinaraghi در ‏26 سپتامبر 2012
  6. naraghinaraghi

    naraghinaraghi New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام ، اون مشکلم با کمک محمود آنلاین حل شد
    حالا می خوام توی اون لیست باکس هر کدام که مثلا از تهران آمدن رو جدا کنه و توی لیست لود کنه و بعد هم که سرچ هم روش یود هم باشه.
     
    نوشته شده توسط naraghinaraghi در ‏28 سپتامبر 2012
  7. sajadms

    sajadms Member

    ارسال‌ها:
    178
    تشکر شده:
    92
    امتیاز دستاورد:
    16
    دوست عزیز واسه اینکار شما باید یه کمبو باکس ، لیست یا هر شی دیگه ای که می خواین تعریف کنید که با انتخاب مثلا disk1 یا shahr مقدار یه متغیر رو برابر با مثلا disk1 یا تهران قرار بده و بعدش هم باید تو فیلدی که واسه این کار تو تیبل دیتابیستون گزاشتین سرچ کنید و فقط اون نام هایی که مقدار این فیلدشون برابر با مثلا disk1 هستش رو انتخاب کنید
    واسه این کار می تونید از همچین دستوری استفاده کنید
    [PHPS]SQL$='SELECT * FROM database name WHERE fildname LIKE \''+disk1$+'\';'
    [/PHPS]
    در کد بالا به جای databasename باید اسم دیتا بیستون رو بنویسید و بجای fildname اسم همون فیلدی رو که می خواین طبق اون لیست رو اماده کنین و بجای disk1 مقداری رو که می خواین جست و جو کنین و فقط مقادیری رو که برابر با اون بود رو لیست بگیرید رو بزارین
    بقیه کدها رو که همون کدهای هست که تو برنامتون گزاشتین
    و برای اینکه اینا و سرچ بالایی رو هردو تو برنامتون داشته باشید باید این دستورات رو تو یه اسکریپ دیگه بزارین و با انتخاب مثلا اسم شهر تو یه کمبو باکس یا چک باکس یا هرچیز دیگه ای این اسکریپت اجرا بشه
     
    نوشته شده توسط sajadms در ‏2 اکتبر 2012

به اشتراک بگذارید