Fa مشکل در اجرای یک فایل صوتی و مخفی سازی آن

masoudnt

Member
سوالي از خدمتتون داشتم من در مورد پروژه ي خودم تو ام ام بي يک کلمه نوشتم؛ تو بخش اسکريپ اون نوشتم پخش اهنگ از فلان فولدر
در ضمن با دستور پخش اهنگ از فولدري که برنامه توش قرار داره يا همون
<srcdir>
اشنا هستم فقط ميخوام وقتي برنامه رو تو يک کامپيوتر ديگه اجرا ميکنم اون فايل اهنگ براي شخص استفاده کننده
غیر قابل دسترس باشه هر چی هم اهنگ رو امبد میکنم تو بحش اسکریپ کلمه می نویسم​

(","audioopen("<embedded>\music.wav
ولی باز اجرا نمیشه لطفا کمکم کنید
:-<

mbsa

Active Member
سلام
دوست عزیز وقتی میخوای آهنگی را از embedded فراخوانی کنی لازم نیست پیشوند <embedded> را بهش اضافه کنی . کد را اینطوری اصلاح کن :
کد:
(","audioopen("music.wav

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اشنا هستم فقط ميخوام وقتي برنامه رو تو يک کامپيوتر ديگه اجرا ميکنم اون فايل اهنگ براي شخص استفاده کننده
غیر قابل دسترس باشه هر چی هم اهنگ رو امبد میکنم تو بحش اسکریپ کلمه می نویسم
خوب امبد کردن شما تو عدم دسترسی کاربر تاثیری نداره چون فقط کافیه توی Run این دستور رو بنویسه :
کد:
%Temp%\MMBPlayer
اون موقع براحتی میتونه به فایلهای Embed شده شما دسترسی داشته باشه.

masoudnt

Member
ممنون ولی شما پیشنهادی ندارید؟ اگرروشی دارید حتما با من در میان بگذارید در ضمن امبد من هم اجرا نمیشه چه برسه به این که کاربر پیداش کنه:idea:

loo30fer

دوست عزیز شما فایلتون رو از کدوم قسمت امبد کردین Embedded Files یا Embedded Sound ؟
اگه شما پلاگین نویسی بلد بودین میتونستین اون آهنگ رو به ریسورس فایلتون اضافه کنید و اون رو تو پلاگینتون لود و اجراش کنید اینطوری دیگه هیچ ردی از فایل شما نیست انشا الله اگه شد یک نمونه توسط پلاگین براتون پیوست میکنم.

masoudnt

Member
از شما متشکرم من فایلم رو از
Embedded Sound
امبد کردم اون سورس هم حتما برام بزارید
ممنون:rose:

loo30fer

خانواده Audio فایلهای Wav رو پخش نمیکنه و کلا شما دستور باز کردن فایل رو دادین نه پخشش اگرم Wav رو ساپورت میکرد باز پخش نمیشد.
شما از دستور BackgroundPlay برای پخش فایلتون استفاده کنید. مانند نمونه :
کد:
BackgroundPlay("music","")
در مورد مثال هم چشم.

masoudnt

Member
من واقعا نمیدونم چه جوری از شما تشکر کنم جواب داد خیلی ممنون من یک سوال کوچیک دیگه از خدمتتون داشتم
من اگه پروژمو که exe هست تو یک کامپیوتر دیگه ببرم بدون اون اهنگ واهنگ رو نبرم جواب میده؟
:oops:خیلی خیلی ممنون:oops:

>|< >>>:rose::rose::rose::rose:

آخرین ویرایش:

loo30fer

من واقعا نمیدونم چه جوری از شما تشکر کنم جواب داد خیلی ممنون من یک سوال کوچیک دیگه از خدمتتون داشتم
من اگه پروژمو که exe هست تو یک کامپیوتر دیگه ببرم بدون اون اهنگ واهنگ رو نبرم جواب میده؟
خواهش میکنم.
اگه آهنگ رو Embed کرده باشین بله.

loo30fer

میشه توضیح بدید که چطوری هیج ردی ازش نمیمونه !!!!
قبول دارم که امنیتش بهتره ، ولی اینکه میفرمایید هیچ ردی نمیمونه عجیبه
منظورم اجرا کردن آهنگ تو رم هستش البته در این مورد تحقیق نکردم که میشه این فایل رو از رم بیرون کشید یا نه و همینطور که گفتین امنیتش خیلی بیشتره چون این روش دوستمون هیچ امنیتی نداره چون فایل براحتی قابل دسترسی است.

mbsa

Active Member
سلام
یه روشی را جناب behesht معرفی کرده بود. در حقیقت player مولتی مدیا بیلدر را تغییر داده بود طوری که فایل های برنامه روی temp ویندوز کپی نمیشد . فکر کنم با این روش بتونی به راحتی جلوی کپی شدن فایل ها را بگیری
در ضمن اگر کسی بخواد فایل های صوتی شما را برداره میتونه راحت اونا را با ویندوز ضبط کنه .
موفق باشید

masoudnt

Member
دوست عزیز من اونو تو کامپیوتر های دیگه می برم جواب نمیده چیککککار کنم؟
همه آرزوام بر باد شد....:cry:

loo30fer

سلام
یه روشی را جناب behesht معرفی کرده بود. در حقیقت player مولتی مدیا بیلدر را تغییر داده بود طوری که فایل های برنامه روی temp ویندوز کپی نمیشد . فکر کنم با این روش بتونی به راحتی جلوی کپی شدن فایل ها را بگیری
در ضمن اگر کسی بخواد فایل های صوتی شما را برداره میتونه راحت اونا را با ویندوز ضبط کنه .
موفق باشید
فکر نکنم !!!! میشه آدرس اون تاپیک رو لطف کنید؟

masoudnt

Member
من اونو تو کامپیوتر های دیگه می برم اجرا نمیشه چی کار کنم؟
خدایا...:sad:

loo30fer

دوست عزیز من اونو تو کامپیوتر های دیگه می برم جواب نمیده چیککککار کنم؟
همه آرزوام بر باد شد....:cry:
میشه فایلتون رو پیوست کنید اگه فایلتون براتون مهمه یک نمونه بسازید که داخلش فایل صوتی تون رو Embed کردین و دستوری رو که برای پخشش میدین.

masoudnt

Member
چشم الان یه جایی اونو آپلود میکنم چون اینجا ظرفیت حجمش رو نداره

m javad

کاربر متخصص
تنها آدرس فولدر رو تغییر داده بود، و فایل نهایتا کپی میشد.

masoudnt

Member
با عرض سلام خدمت شما میشه دقیقا این موضوع رو توضیح بدین انجام بدم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا