MahmoodM30
مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام به تمامی دوستان عزیز من در حال تهیه یه برنامه ای هستم که از این پلاگین توش استفاده کردم و تقریبا میشه گفت 95 درصد برنامه خوب کار میکنه به جز قسمت نشان دادن اطلاعات ذخیره شده حالا براتون میگم : برنامه به درستی با استفاده از این پلاگین اطلاعات رو ذخیره میکنه ولی وقتی از برنامه خارج میشی و دوباره وارد برنامه میشی برنامه نمیتونه اطلاعات ذخیره شده رو نشون بده به جای اطلاعات ذخیره شده کاراکتر و اعداد منفی 1 و حروف اجق وجق نشون میده حالا این مشکل برای اون برنامه مصالح فروشی هم پیش اومده البته نه فایل اصلی که برای دانلود گذاشتم بلکه برای سورسش ، سورس اون رو هم وقتی کامپایل میکنم و اجرا میکنم همین مشکل رو دارم یعنی هرکاری کردم نتونستم درست کنم حالا نمیدونم مشکل از پلاگین میتونه باشه یا از سیستم یا از جاهای دیگه ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند ممنون از همگی دوستان.
البته براتون بگم که اون برنامه مصالح فروشی به خوبی کار میکنه ومشکلی نداره اما نمیدونم وقتی سورسش رو کامپایل میکنم جواب نمیده. پس منتظر کمک و راهنمایی های دوستان هستم.

البته براتون بگم که اون برنامه مصالح فروشی به خوبی کار میکنه ومشکلی نداره اما نمیدونم وقتی سورسش رو کامپایل میکنم جواب نمیده. پس منتظر کمک و راهنمایی های دوستان هستم.