مشکل در اجرای فایل Dmr

ebtekar

New Member
من به تازگی فایل های ویدوئی که با پسوند WMV دانلود می کنم از تکنولوژی جدید مایکرو سافت استفاده می کنه این تکنولوژی به این صورت است:

شركت مايكروسافت اعلام كرده كه جديدترين تكنولو‍ژي اين شركت در خصوص "مديريت حقوق ديجيتال" (DRM) ، در پلتفورم همراه براي دسترسي به برنامه هاي مولتي مديا ، راه اندازي و آماده ارائه مي باشد. با اين حساب كپي برداري غيرقانوني موسيقي از طريق تلفن هاي همراه هم غيرممكن مي شود.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از خبرگزای سلام، تكنولو‍ژي جديد كه PlayReady نام دارد با هدف برآورده ساختن احتياجات اپراتورهاي همراه و توليد كنندگان گوشي تلفن همراه براي حفظ حقوق تهيه كنندگان برنامه هاي سرگرم كننده ديجيتال طراحي شده است.
اپراتورهاي بين المللي تلفن همراه نظير "تله فونيكا" ، O2, Verizon Wireless, Bouygues Telecom و AT&T برنامه هاي مشخصي را به منظور بكارگيري تكنول‍وژي جديد DRM مايكروسافت ، در دستور كار خود قرار داده اند.
همچنين مايكروسافت به منظور به نمايش درآوردن هر چه قدرتمند تر كارآيي هاي PlayReady در جريان كنفرانس 3GSM كه اخيرا در بارسلوناي اسپانيا برگزار شده بود، با PacketVideo كه يكي از طراحان و توليد كنندگان نرم افزاري صنعت تلفن همراه مي باشد ، همكاري كرده است.
تكنولو‍ژي DRM را مي توان در فايل هاي موزيك ، ويديو ، بازي ، انواع مختلف زنگ تلفن همراه ، و تصاوير به كار گرفت. اين فناوري با فرمت هاي صوتي و تصويري نظير Windows Media Audio (WMA), AAC/AAC+/HE-AAC, Windows Media Video (WMV), و H.264 سازگار است .

حالا برای من راه حلی پیدا کنید که من چگونه این فایل ها را باز کنم این برای من خیلی حیاطی هستش با تشکر

جدیدترین ارسال ها

بالا