مشکل در اجرای فایل های فلش

دوستان من تو یه پروژه ای برای لودینگ از یه فایل فلش استفاده کردم و خود اون فایل رو هم امبد کردم اما نمیدونم تو برخی سیستم ها اون لودینگ نشان داده نمیشه آیا باید برنامه فلش پلیر رو سیستم نصب باشه یا نیازی بهش نیست.

amin2dpr

Well-Known Member
دوست عزیز باید فلش پلیر نصب باشه

و در پوشه خود برنامه هم فلش پلیر موجود هستش

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوستان من تو یه پروژه ای برای لودینگ از یه فایل فلش استفاده کردم و خود اون فایل رو هم امبد کردم اما نمیدونم تو برخی سیستم ها اون لودینگ نشان داده نمیشه آیا باید برنامه فلش پلیر رو سیستم نصب باشه یا نیازی بهش نیست.

بهتهر فایل فلشی رو که استفاده میکنید با نسخه مربوط به فلش پلیر خود ام ا م بی خروجی بگیرید و موقع کتمپایل تیک گزینه Embed flash Playe Runtime رو بزنید تا روی تمامی سیستم ها اجرا بشه ولی اگه غیر این هست بهتره موقع اجرای برنامه فلش پلیر رو به صورت مخفی نصب کنید

hfmdesign

New Member
سلام آقا محمود
فلش پلایر رو چطوری میشه بصورت مخفی نصب کرد در هنگام اجرای پروژه مولتی مدیا بلدر
و از کجا دانلود کنیم برای ویندوز 7
ممنون

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام آقا محمود
فلش پلایر رو چطوری میشه بصورت مخفی نصب کرد در هنگام اجرای پروژه مولتی مدیا بلدر

PHP:
Run("<SrcDir>\FlashPlayer.exe","HIDE")

درضمن بهتره انجمن رو هم سرچ کنید کلی مطلب میتونید در این رابطه پیدا کنید

و از کجا دانلود کنیم برای ویندوز 7
ممنون

یه سرچ تو گوگل کارت رو راه میندازه

با سلام خدمت دوستان عزیز :
اين هم يك flash Player برای برنامه های تحت mmb با محتوای فلش كه توسط mmb نوشته شده است که نیازی به فلش پلیر نداره و به همراه خود برنامه نصب می شود ، در صورت نبود در سیستم فایل ocx در سیستم ، خود برنامه بصورت اتوماتیک فایل را نصب می کند بدون اینکه کاربر متوجه شود .
قابل اجرا در XP و 7 موفق باشيد

علم با عمل مقرون است امام علی

پیوست ها

• Source.rar
    2.1 مگایابت · بازدیدها: 54

hfmdesign

New Member
برای دوستایی که با نمایش فلش در ویندوز 7 مشکل دارند
من راهی عالی کشف کردم اونم نصب یک flash player active x هست که بصورت اتوماتیک با دستور run نصب میشه و هیچ مشکلی با ویندوز 7 نخواهید داشت

جدیدترین ارسال ها

بالا