مشکل در آپدیت cs5

alfamix

Member
سلام.....خسته نباشید...من ویندوزم se7en x64 هست....فتوشاپم هم CS5 x64 هست...آخرین آپدیت فتوشاپ رو که میخوام نصب کنم این پیغام رو میده......ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:rose:

1c12fe4fa9dd49b4bad4.JPG

winsent

Banned
با سلام.
فکر کنم 2 حالت داره:
- نسخه مورد استفاده Adobe CS5 شما کرک شده و غیر اصل بوده و این موضوع در هنگام نصب از طرف کمپانی ادوب بررسی و از ادامه نصب جلوگیری می شود.
- فایل آپدیت مشکل داشته و با برنامه همخوانی ندارد.
موفق باشید...

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
مدتی هست که IP ایران توسط سایت Adobe بلاکه شده
اگه دقت کنین خیلی وقت ها سایتش با IP Iran بالا نمیاد
به نظر من شما از سایت Adobe فایل آپدیت را دانلود کنین

mjamali

Member
با آی پی ایران نمیتونی.باید آی پی خودتو عوض کنی.
اگر خواستی بگو تا دانلودشو برات بذارم

Erfan

Active Member
خیلی از سایت های آی پی ایران رو بسته اند که مانع از به روز شدن نرم افزارها میشه.
مانند شرکت نوکیا یا ... که امکان به روز رسانی نیست.

:rose:

mehdinasiri

پارس لند گروپ
از *** استفاده کنید. شما بدون *** حتی نمیتونید فلش پلیر رو بروز رسانی کنید.

alfamix

Member
از همتون ممنونم....ولي من واسه دانلود كردن آپديت Cs5 از سايت adobe مشكل ندارم!! من آپديت رو از خوده سايت adobe دانلود كردم!!
البته با ف......ش..ك..ن... ولي الان كه ميخوام فايل آپديت رو اجرا كنم اين Error رو ميده...من كه آنلاين قصد آپديت كردن ندارم كه.
شما الان با چه فايلي Cs5 رو آپديت كردين؟؟؟ ميشه برام توي يه سايتي آپلودش كنين؟؟ فقط تورو خدا لينك خوده سايت adobe رو ندين.:rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
فکر می کنم آپدیت بر روی نسخه Retail فقط کار کنه ، البته اون هم امکان داره کرک شدنش رو متوجه بشه

alfamix

Member
از بين بچه ها كسي هست كه آپديت cs5 رو جدا دانلود كرده باشه و نصب كرده باشه؟ اگه كسي نصب كرده يه زحمتي بكشه و يه جاي درستي آپلود كنه..ممنونم.:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا