مشکل درموشن میکسر

hamidroosta

Active Member
باعرض سلام خدمت اساتیدمحترم
من در تری دی مکس یه کارکتر را متحرک کردن والان از طریق موشن میکسر اون فایل انیمیشنی را که از قبل ذخیره کردم را آوردم الان میخواهم مثلا در فریم 60 کارکترم به سمت راست یاچپ بپیچه یا چند فریم صبر کنه وبعد حرکت کنه...خوب حالا کی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اگر از چند موشن جدا توی میکسر استفاده کردی اون هارو Merge کن و از طریق Curve Editor راحت تغییرش بده. یه راه دیگه هم اینه که انیمیشن چرخیدن و ایستادن رو وارد همون میکسر کنی دیگه.

hamidroosta

Active Member
Barnara جان تشکر از لطفت ظاهرا همشهری هستیم:rose:Barnara جان ممنون جواب دادی ولی قبلا من سرکلاس یادم هست یه کاری میکرد از طریق موشن میکسر که اون فایلی را که وارد موشن میکسر کرده بود که یه بایپد متحرک بود را از فریم مثلا 50 به سمت چپ یا راست میچرخوند ونرم نرم این حرکت انجام میشد
مثلا یه کارکتر دریه خیابون راه میره ومیرسه به یه سه راه چندلحظه صبر میکنه وبعد یه دفعه به سمت راست حرکت میکنه وبه راه خودش ادامه میدهد.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خب تو اگر بخوای به محض رسیدن به چهار راه مثل چوب وایسه که راحت میشه درش آورد، اما اگر میخوای ایستادنش و صبر کردنش طبیعی باشه باید از انیمیشن ایستادن و صبر کردن استفاده کنی، میتونی این انیمیشن هارو از اینترنت دانلود کنی.
برای چرخیدن هم باید بین دو حرکت توی Transition Track روی مبدل دو حرکت که رنگش تیره تره راست کلیک کنی و Edit رو بزنی و Angel رو تغییر بدی. البته از انیمیشن چرخیدن هم میتونی استفاده کنی.
من یدونه درست کردم، ببینش تا بهتر موضوع رو درک کنی:

پیوست ها

• Character.rar
    19.5 کیلوبایت · بازدیدها: 1

جدیدترین ارسال ها

بالا