سلام خدمت همه
من میخواستم یه adsl بگیرم که متوجه شدم خط تلفنم فیبر نوری هست و شرکت ها تو اون سرویس ارائه نمیدن فقط مخابرات محلمون ارائه میده که اونم از چند نفر که داشتن پرسیدم زیاد به درد نمی خوره یکیشون که یه مگ نامحدودش رو گرفته بود به زور دانلود منیجر با 40 تا دانلود می کرد ( که فک کنم به خاطر ضریب اشتراک فضایی مخابرات باشه !!) در ضمن وای فای و وای مکس هم آنتن دهی خوبی نداره اینجا که هستم
کسی از دوستان تجربه ای یا راهکاری برای این مشکل داره ؟ لطفا اگه راهی سراغ دارید بگید چون عقلم به هیچ جا نمی رسه![Shocked :shock: :shock:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_shocked.gif)
من میخواستم یه adsl بگیرم که متوجه شدم خط تلفنم فیبر نوری هست و شرکت ها تو اون سرویس ارائه نمیدن فقط مخابرات محلمون ارائه میده که اونم از چند نفر که داشتن پرسیدم زیاد به درد نمی خوره یکیشون که یه مگ نامحدودش رو گرفته بود به زور دانلود منیجر با 40 تا دانلود می کرد ( که فک کنم به خاطر ضریب اشتراک فضایی مخابرات باشه !!) در ضمن وای فای و وای مکس هم آنتن دهی خوبی نداره اینجا که هستم
کسی از دوستان تجربه ای یا راهکاری برای این مشکل داره ؟ لطفا اگه راهی سراغ دارید بگید چون عقلم به هیچ جا نمی رسه
![Shocked :shock: :shock:](/styles/majidonline/smilies/majidonline_shocked.gif)