مشکل دامین آی آر در adon cpanel

maryam.tanha63

New Member
من وقتی میخوام دامین آی آر را توی سی پنل بعنوان ادان دامین اضافه کنم پیام زیر را میده:
Error from park wrapper: Sorry, cannot determine nameserver IPs. Please make sure that the domain is registered with a
valid domain registrar.

دامین های دیگه مشکل ندارند
کسی میتونه راهنمایی کنه

galiver60

Active Member
نه بابا این دوستمون حق داره . من دومین com رو حتی بدون ست شدن NS ها می تونم ادآن کنم ولی دومین IR رو حتی با ست شدن NS ها نمی تونم ادآن کنم . این نشون میده بعضی مدیر سرورهای آمریکایی کلا دومین ir ایران رو بلوکه کرده اند !

A-750

Active Member
نه بابا این دوستمون حق داره . من دومین com رو حتی بدون ست شدن ns ها می تونم ادآن کنم ولی دومین ir رو حتی با ست شدن ns ها نمی تونم ادآن کنم . این نشون میده بعضی مدیر سرورهای آمریکایی کلا دومین ir ایران رو بلوکه کرده اند !
من که تا حالا چنین چیزی ندیده و نشنیده بودم

maryam.tanha63

New Member
واسه همه دامین های یکیه

باید ا اس ها رو سرور جدید ست بشه
دامین ای آر ست شدن ان اس هاش یکم طول میکشه

ببینید من مشکلم تو وصل شدن دامین به هاست نیست.
اصلا به اون مرحله نمیرسه

وقتی من میخوام یه دامین آی آر به عنوان adon معرفی کنم وقتی پسورد و بقیه تنظیمات را انجام دادم و دکمه تائید را زدم به جای اینکه پیام بده که این دامین با موفقیت اضافه شد این پیام را میده:
Error from park wrapper: Sorry, cannot determine nameserver IPs. Please make sure that the domain is registered with a
valid domain registrar.
نمیدونم منظورم را رسوندم یا نه:-?

galiver60

Active Member
من دوباره حرف این دوستمون رو تایید می کنم چون خودم یکبار دیگه تست کردم نمیشه دومین ایرانی را ست کرد !

بهترین راه برای جلوگیری از این مشکل ، خرید هاست از یک سرویس دهنده ی معتبر است.

vahidehdabbagh

New Member
ببخشید آقایون به نتیجه رسیدید مشکل از چیه ؟ منم همین مشکل رو دارم . .ir رو نمیتونم ادان دومین کنم برا منم همون ارور رو میده :(
Sorry, cannot determine nameserver IPs. Please make sure that the domain is registered with a valid domain registrar.

vahidehdabbagh

New Member
دامنه .ir ادان دومین کردم . دامنه ایرانی تا 72 ساعت طول میکشه نیم سرور هاش ست بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا