مشکل دارم تو تنظيمات کاربري خودم ... چرا ؟

aff - SEvEN

Banned
سلام ...

از وقتي يوزر من از BANN خارج شده و از وقتي برگشتم خونه به مشکل برخورد کردم تو تنظيمات کاربري خودم .

1 - به هيچ وجه نمي تونم اواتار خودم رو تغيير بدم ... بهم اجازه داد برش دارم اما ديگه نمي ذاره چيزي جاش بذارم :-?

2174fb4f37.png

اواتارهاي مختلفي رو با تقريبا سايزهاي 30 X 30 تا 110 X 110 تست کردم و هيچي به هيچي . اخرياشم که اين ها بودن :

43e1e72211.jpg
... و اين يکي :
d31857940c.png

و حتي از يه لينک معتبرتر از لينکاي شخصي خودم هم همينطور . خطا بازم ... مثه اين يکي :

HTML:
http://seven.22web.net/ava.htm
http://seven.22web.net/ava.jpg

حالا موندم چي کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در حال حاضرم اينترنتمم ADSL 128 KB هستش . اين مساله رو با بروسرهاي IE 7 و همينطور Netscape و Opera و Avant و Firefox به نوبت تست کردم و بازم هيچي به هيچي . دليلش چيه ؟
sprachlos020.gif

آيا من محدود شدم به اينکه حتي اواتار و سيگناتور خودم رو هم نتونم تنظيم کنم و يا تغييرات دلخواه رو درش ايجاد کنم ؟
traurig001.gif

متشکرم ازتون .

شادي

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من چك كردم دسترسي هاي شما رو و مشكلي نبود...

اكر ميخواي آواتارتو بده بهم كه من چك كنم

مجيد

aff - SEvEN

Banned
من چك كردم دسترسي هاي شما رو و مشكلي نبود...

اكر ميخواي آواتارتو بده بهم كه من چك كنم

مجيد

سلام آقا مجيد . :lol:

ببينيد اين لينک به آواتارام :

HTML:
http://img2.freeimagehosting.net/uploads/43e1e72211.jpg

ولي آخه چرا باسه خودم قبول نمي کنه ؟ من اخه آواتارم و امضامو تند و تند عوض ميکردم بسته به روحيم و سليقم ... اينجوري اصلا خوب نمي شه ... هم باسه شما که به زحمت مي افتين و هم باسه خودم که نمي تونم ... يعني الان تستش کردما و بازم همون پيغام خطا يعني اين :

2174fb4f37.png

البته داخل اينترنت اکسپلورر پيغام خطا باسه همين عکسي که روش به لاتين نوشته شادي و لينکشو گذاشتم اين هستش :

d266846d74.png

مي شه بررسي کنين و ببينين دليلش چي هستش ؟

ممنونم ازتون ...

شادي

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا مجيد ... شبتون بخير باشه ...

خب من تونستم با هر دردسري بود امضام رو ويرايش کنم و به فرم دلخواهم دربيارم ... خب من ترجيح ميدم امضاهام هميشه فقط text باشه ...

ولي متاسفانه هنوزم موفق نشدم آواتار دلخواهم رو جايگزين کنم و کماکان همين خطاها وجود دارن ...
744caa7fdc.gif

چرا آخه ؟

منتظر نظر شما ميمونم ، متشکرم .

شادي

Mandana

Active Member
شادی جان منم نگاه کردم.ایرادی توی یوزرتون وجود نداشت
یه چک می کنی، ببینی توی قسمت پیوست ها چقدر جا داری؟
مرسی
موفق باشی
kissing.gif

aff - SEvEN

Banned
سلام ماندانا خانم ...

ممنون باسه اينکه تست کردين .

الان راستش داشتم با آقا کامبيز صحبت ميکردم گفتم مي شه باسم تست کنين و يوزر و پسوردمو دادم به ايشون و تست کردن و طبق درخاستم اواتارم رو عوض کردن .

من به نظرم ويندوزم بايد خراب شده باشه چون با همه بروسرها تو اين چن روز تست کردم و قبول نمي شد .
هر چي که هستش ايراد از سيستم عامل من هست .

خب ويندوز من Windows XP Media Center 2005 هستش ... هم حجيم و هم يکمي کند ... البته علتش رو حدس مي زنم بخاطر Soft ICE بايد باشه ... هر سري اجراش ميکنم کلا ويندوز رو خراب ميکنه .

فعلا که مشکل رفع شدش ، از آقا کامبيز هم تشکر ميکنم ... اميدوارم بتونم تو اين چن روز خودم رو از دست اين ويندوز نجات بدم . :lol:

ممنونم ازتون .

شادي ... مکرر و دائمي .

majid2x

Active Member
یه بار که درایو های سیستمم Fat بود به همین مشکلات برخوردم !
ولی وقتی همشونو Ntfs کردم درست شد.

اگه درایوهات Fat هستن بزار Ntfs کلا بهتره !

Mrx

Active Member
ه !

سلام خوبین ؟ منم خوبم (کی پرسید؟:دی)

من که تا به حال مشکلی نداشتم با Panel کاربری همه چی خوب بوده ه

به این میگن پشتیبانی و رفع مشکل کاربرا حال میکنید ؟

ما هم حال ه میکنیم :دی

مهران
//

من یک سوال واسم پیش اومد که این پست رو زدم اونم اینه که

امضا ی شما یعنی چه!؟

جواب : خودم فهمیدم گو....ش

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا