سلام به همه اساتید بزرگوار مخصوصا جناب The King عزیز
یه برنامه در نسخه 32 بیتی ویندوز Seven با ویژوال استدیو 2010 نوشتم که راحت کار میکنه اما وقتی که Source این برنامه رو به محیط 64 بیتی ویندوز 7 میبرم و اونجا کامپایل میکنم با مشکل مواجه میشه و نمیتونه از Data Base اطلاعات بخونه!
کد زیر دچار مشکل میشه:
و مقدار MaghadirSharheMoshakhasehDataReader را Nothing بر میگردونه!
ممنون میشم اگه بگید چکار کنم.
لازم به ذکره که Database هم با Access 2007 طراحی شده که روی نسخه 64 بیتی هم نصبش کردم و دیتا بیس هم همونه که روی 32 بیتی وجود داره
و وقتی که روی پنجره DataSource روی MaghadirSharheMoshakhaseh کلیک راست میکنم و Preview Data... رو انتخاب میکنم همه اطلاعات وجود داره و بهم نمایش میده!
ممنون از راهنماییهاتون
یه برنامه در نسخه 32 بیتی ویندوز Seven با ویژوال استدیو 2010 نوشتم که راحت کار میکنه اما وقتی که Source این برنامه رو به محیط 64 بیتی ویندوز 7 میبرم و اونجا کامپایل میکنم با مشکل مواجه میشه و نمیتونه از Data Base اطلاعات بخونه!
کد زیر دچار مشکل میشه:
کد:
Dim FilterConnection As New OleDb.OleDbConnection(MaghadirSharheMoshakhasehTA.Connection.ConnectionString)
Dim MaghadirSharheMoshakhasehCommand As New OleDb.OleDbCommand(MaghadirSharheMoshakhasehTA.Adapter.SelectCommand.CommandText, FilterConnection)
Dim MaghadirSharheMoshakhasehDataReader As OleDb.OleDbDataReader
FilterConnection.Open()
MaghadirSharheMoshakhasehDataReader = MaghadirSharheMoshakhasehCommand.ExecuteReader
و مقدار MaghadirSharheMoshakhasehDataReader را Nothing بر میگردونه!
ممنون میشم اگه بگید چکار کنم.
لازم به ذکره که Database هم با Access 2007 طراحی شده که روی نسخه 64 بیتی هم نصبش کردم و دیتا بیس هم همونه که روی 32 بیتی وجود داره
و وقتی که روی پنجره DataSource روی MaghadirSharheMoshakhaseh کلیک راست میکنم و Preview Data... رو انتخاب میکنم همه اطلاعات وجود داره و بهم نمایش میده!
ممنون از راهنماییهاتون
آخرین ویرایش: