مشکل خروجی cmyk کمک فورریی

max00

New Member
سلام
ممنون از تمامی دوستان که با راهنمایی خود من را همراهی میکن.
دوستان من یه کاتالوگ با فتوشاپ درست کردم که بدم برای چاپ به صورت گلاسه 115 گرمی ولی وقتی بردم به من گفتن فایل که درست کردی به درد نمیخوره چون فایل من به صورت RGB بود و به صورت JPG ذخیره کرده بودم به من گفتن باید فایلت به صورت CMYK طراحی بشه ولی من نمیدونم که چه جوری فایل رو خروجی بگیرم یعنی ذخیره کنم و فایل CMYK باشه و فرمت JPG البته من وقتی خواستم فایل را از اول باز کنم NEW FILE تو تنظیمات CMYK رو انتخاب کردم فقط میخوام الان ذخیره کنم که نمیدونم چه طوری ممنون میشم اگه دقیق راهنمای کنید که چه جوری فایل رو باز کنم و فایل را با CMYK ذخیره کنم با فرمت JPG البته این فایل که درست کردم PSD هست الان و کلا میخوام برای چاپ چه طوری طراحی کنم و dpi را گفت به من که کمتر از 300 نباشه تو فتوشاپ dpi را چند بزارم که کیفیت خوب باشه ممنون از همه.

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
ببینید به این راحتی نیست که شما بخواین طرحی که با رزولوشون 72 و سیستم رنگی RGB طراحی کردید رو بتونید براحتی تبدیل کنید به روزولوشون 300 وسیستم رنگی CMYK !
شما باید طرحتون رو از اول طراحی کنید ! به چه دلیل اینو گفتم ؟ چون وقتی روزولوشون رو از 72 به 300 تبدیل کنید کیفیت تصاویر به شدت کاهش پیدا میکنه و هر تصویری که بصورت raster هست بی کیفیت میشه ! مگه اینکه طرح هاتون بصورت وکتور باشه و از shape استفاده کرده باشین.
در ضمن موقع تبدیل RGB به CMYK تمام رنگ هایی که انتخاب کردید بصورت مرده و نامناسب نمایش خواهد داد.
پس بهتره هنگام ایجاد یک سند جدید رزولوشون رو روی 300 و color mode رو روی CMYK قرار بدید و رنگ های مناسب رو انتخاب کنید.
فقط بهتون بگم در سیستم رنگی CMYK هرکاری بکنید نمیتونید رنگ هایی مثل سیستم RGB داشته باشید، چون طیف رنگی RGB بسیار گسترده تر از سیستم رنگی CMYK هست که برای انجام امور چاپی استفاده میشه !
موفق باشید.

preview-colormode.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا