مشکل حرکت فایل درviewport 3dmax2013

ashkanyeganeh

New Member
سلام دوستان من وقتی با فایل سنگین کار میکنم کلید f3 ,f4 را می زنم بسیار کند حرکت می کند اما در حالت عادی خیلی خوب است.
تو 3dmax2012 این مشکل نبود.
بعد از تعویض ویندوز واپدیت کارت گرافیک ودایرکتردی 11 هم نصب کردم کارت گرافیک سالم است
geraphic AMD radeon HD 6870, 1gb=2
AMD phenom IIx4 965 prossesor 3.4 ghz
ram16=4*4
win7 ultimate
ممنون میشم کمکم کنید:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
اينكه با فعال كردن edge ها ويوپورت سنگين بشه طبيعيه، اما اينكه توي ورژن هاي قبل اين مشكل نبوده ميتونه دليلش سنگين تر بودن مكس 2013 باشه، اما من فكر ميكنم دليل اصلي Graphic mode مكس باشه، شما با Nitrous كار ميكنيد؟ اگر آره توي منوي استارت سرچ كنيد Change Graphic mode و روي آيكون نتيجه كه شكل آيكون مكس هست كليك كنيد و اون رو از حالت Nitrous به DirectX تغيير بديد.

Yar.kh

Member
یعنی شما صحنه ای به سنگینی همین یکی رو با 2012 بدون مشکل کار می کردید؟ یا این یکی سنگین تره؟
فعلا برا اینکه کارت راه بیوفته دکمه "O" رو بزن تا صحنه های سنگین برای حرکت از حالت face خارج بشن...

ashkanyeganeh

New Member
بله با نیتروس کار میکنم.اما سیستم من یک هیولای پر قدرته ومشکل از نیتروس نیست.من خودم فکر میکنم که این نسخه که من دارم باگ داره .دوستانی که با مکس 2013 کار کردن بگن آیا نسخه اونها هم این مشکل رو داره یا نه؟رو 2012 هیچ مشکلی نبود.اگر باگ داره دوباره 2012 نصب کنم

h.khafan

Active Member
حالت نمایش ویو پورت رو از اگر روی realistic هست بزار زوی Shaded بلکه درست شه البته ربطی به نمایش ادجها نداره اما امتحانش بی ضرره..شاید کار کرد

جدیدترین ارسال ها

بالا