مشکل حاشیه های ناصاف در تایپو گرافی

سلام
بعد از این که متن مورد نظرم رو مینویسم و با لایه بک گراند marge میکنم حاشیه متن خیلی ناصاف میشه آیا راهی هست که بدون ابزار بلور حاشیه رو صاف کرد یا اصلا کاری کرد که مثل قبل از marge حاشیه صاف بمونه؟
با تشکر:rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
اگه ممکنه یه نمونه از کارتون قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد...ممکنه به خاطر این باشه که متن وکتوری رو با merge کردن به حالت پیکسلی در میارید و به خاطر سایز پایین پروژه کیفیت به طرز محسوسی افت میکنه...البته بازم میگم بهتره یه نمونه از طرحتون قرار بدید اینطوری بهتر میشه بررسی کرد

اگه ممکنه یه نمونه از کارتون قرار بدید تا بهتر بشه راهنمایی کرد...ممکنه به خاطر این باشه که متن وکتوری رو با merge کردن به حالت پیکسلی در میارید و به خاطر سایز پایین پروژه کیفیت به طرز محسوسی افت میکنه...البته بازم میگم بهتره یه نمونه از طرحتون قرار بدید اینطوری بهتر میشه بررسی کرد

با تشکر
متن رو خودم تایپ میکنم وکتور نیست،
شاید این جا زیاد معلوم نباشه ولی توی چاپ کاملا ملموسه
fgds.jpg

این یکی رو یه مقدار دستکاری کردم بهتر شد .لی بازم صاف نیست
بهشت2.jpg

MOSTAFA

کاربر فعال
خب همونطور که گفتم متن رو وقتی تایپ میکنید به صورت وکتوری هست(نه اینکه وکتور باشه خود فرمت لایه های متن به صورت وکتوری هست که افت کیفیت نداره) اما وقتی لایه رو merge میکنید سپس تغییر سایز میدید لایه ی متن از حالت وکتوری خارج شده و به صورت یک لایه ی پیکسلی درمیاد...پیشنهاد میکنم اگه میخواید کاری رو چاپ کنید سایز طرحتون رو بالا بزنید و با سایز کوچک کار نکینید، همچنین سعی کنید لایه های وکتوری رو مثل متون رو merge نکنید یا اگر این کار رو میکنید بعد از merge کردن اندازه ی لایه رو تغییر ندید چون باعث افت کیفیت میشه...همچنین سعی کنید از عکس های با کیفیتی در کار استفاده کنید و تا جایی که ممکنه اندازه لایه های پیکسلی رو بزرگ نکنید چون کیفیتشون به شدت کاهش پیدا میکنه
موفقیتـ

وقتی لایه رو merge میکنید سپس تغییر سایز میدید لایه ی متن از حالت وکتوری خارج شده و به صورت یک لایه ی پیکسلی درمیاد

دوست عزیز مگه بدون marge کردن میشه روی متن تغییرات انجام داد؟ (من کارم رو اینجوری انجام میدم،اول یه سند جدید با بکگراند trancparent ایجاد میکنم.لایه متن رو ایجاد میکنم چون نمیشه روش تغیری داد با به لایه جدید marge میکنم)راه دیگه ای هم داره،اگه را هنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
درضمن سایز فونتش رو 400px بوده وقتی کوچیک کردم این جوری شد.خودمم تعجب میکنم اگه بزرگش کرده بودم یه چیزی
:shock:

آخرین ویرایش:

MOSTAFA

کاربر فعال
بستگی داره بخواید چه تغییراتی اعمال کنید...اگه بتونید فایل psd رو با لایه ی متن قرار بدید و تغییراتی که میخواید اعمال کنید رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد

بستگی داره بخواید چه تغییراتی اعمال کنید...اگه بتونید فایل psd رو با لایه ی متن قرار بدید و تغییراتی که میخواید اعمال کنید رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد

تغیرات مث نقطه ها رو پاک کنی،یه تکه از متن رو پاک یا جابه جا کنی تا به حالت مورد نظر برسی.
من آموزش رو از ترفندستان گرفته بودم و همون جوری که در پست بالا گفت آموزش داده بود، حالا اگه شما آموزشی داری ممنون میشم راهنمایی کنی.

MOSTAFA

کاربر فعال
سایز پروژه ی شما چند در چند هست؟ من نمیدونم شما دقیقا چه تغییراتی اعمال کردید اما فکر میکنم به خاطر تغییرات سایز باشه...البته ممکنه به خاطر تغییرات دیگه ای هم باشه...

سایز پروژه ی شما چند در چند هست؟ من نمیدونم شما دقیقا چه تغییراتی اعمال کردید اما فکر میکنم به خاطر تغییرات سایز باشه...البته ممکنه به خاطر تغییرات دیگه ای هم باشه...

سایز سند px 950*950 فونت هم 300 بوده ،تغییرات هم به جای یه نقطه لکه خون گذاشتم،نقطه های ت رو جابه جا کردم از انتهای ت هم یه تیکه رو حذف کردم و یه بچه به جاش گذاشتم

جدیدترین ارسال ها

بالا